i7-3770 Sistem İçin Azami Ekran Kartı Tavsiyesi

@@MasterBaston Merhaba. Peki değerli mesajınız için teşekkür ederim. :)
@@Bozuk PC Tuşu Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. Daha önceki ekran kartık Radeon idi ve sistem AMD üzerine kurulu idi. Son yıllarda kullandığım Intel ve GeForce uyumu beni mutlu ediyor. Sadece kişisel görüş tabi. :)
@@Aghayev13 Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. :) Zaman ayırıp o linki yolladığınız için çok teşekkür ederim. Fiyatı da çok iyiymiş uygun.
@@Caner Uncu Merhaba. Değerli mesajınız için teşekkür ederim. :) Sanırım az sonra gidip 1660Ti alacağım fakat hangisi?

Son olarak sizlerden ricam, hangi markayı seçmeliyim? Son olarak yardımcı olabilir misiniz lütfen?
ASUS GeForce GTX1660Ti ROG STRIX OC GDDR6 6GB 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
MSI GeForce GTX1660Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Msi modeli normal, Asus' un modeli ise en yenisi ve overlock yapılmış. (1875 MHz) -
Fan Sayısı - 2 adet

Asus sadece Msi modelinden 10 lira daha pahalı. (1890 MHz) (Overlock) Fan Sayısı - 3 adet

Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti OC (1890 MHz) - MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X (1875 MHz) Karşılaştırması - Epey
Hocam zaten darboğaz söz konusu. Overclock edilmiş güçlü modelleri almağın bi etkisi olmaz size. İnno3D alın paranız cebinize kalsın.
Ti ile darboğaz biraz daha çok olur. Yine de seçim size kalmış.

Benimde Sistemim Hemen Hemen Aynı Kararsızım

Anakart: Asus P8Z77-V LE

İşlemci: i7 3770

INNO3D 1660Tİ Düşünüyorum ama 1660Tİ da Dar boğaz yaratırmı bilmiyorum 1660Tİ düşünmemin sebebi ilerki Zamanlarda Yeni Bir Sistem Toplayacağım İçin Ekran Kartını O sistemde kullanmak istediğimden dolayı ... Yoksa 1660 mı almam gerek ? Bilemiyorum... Kafam Karıştı İyice

Son düzenleme:
Bende İ7 3770 işlemcili kasa varken sorunsuz bir şekilde Gtx 1060 6gb kullanıyordum.

@sdt Merhaba. Mesajınız için teşekkür ederim. Arkadaşlar Msi Gaming X 1660 Ti aldım. Apex Legends en düşük ayarlarda mutluyum. Battlefield 1 en düşük ayarlarda kasmıyor gibi. Battlefield 5 içerisinde, en düşük ayarlarda bazı haritalarda az kasıyor, bazı haritalarda kasıyor. İşin ilginç kısmı, Battlefield 1 içerisinde 110 fps alırken bile mikro lag oluyor. Sanırım darboğaz denilen şey bu. Şimdi yeni konu açıp, şu i7 3770' den kurtulmak için soru sorayım. İyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı