i7 3770 Sistem oyuna girince çok ses çıkarıyor

selmdgn99

Femtopat
Öncelikle merhabalar! Elimde Intel i7 3770 işlemci olan bir bilgisayarım var. Stok fan ile sogutmaktayım fakat herhangi bir oyuna girdiğim zaman bilgisayar bagırmaya başlıyor. Resmen bir artıyor ses bir azalıyor, bunu düzeltmek mevcut mu?

Bilgisayarım iş yeri bilgisayarıydı bana geleli 2 3 hafta oldu kasanın içide pek kirli degil fanlar vs
Termal macunu en son ne zaman değiştirdin?
galiba 2 3 aylık sormuştum
Bilgisayarı rutin olarak temizliyor musun?
evet hocam geldiginde temizlemiştim pek fazla toz yok içinde
ses sorunu sadece oyunlardayken oluyor
herhangi bir fan hızı ayarlama programı vs ile yapamammı işlemci max 60 65 derece görüyor oyunda

Öncelikle merhabalar! Elimde Intel i7 3770 işlemci olan bir bilgisayarım var. Stok fan ile sogutmaktayım fakat herhangi bir oyuna girdiğim zaman bilgisayar bagırmaya başlıyor. Resmen bir artıyor ses bir azalıyor, bunu düzeltmek mevcut mu?

Intel stok fanları genelde kalitesiz oluyor imzamdaki sistemi stok fanla kullanıyorum bende de aynı sorun var yakında düzgün bir soğutucu alacağım sana da aynısını öneririm.

Bilgisayarım iş yeri bilgisayarıydı bana geleli 2 3 hafta oldu kasanın içide pek kirli degil fanlar vs

galiba 2 3 aylık sormuştum

evet hocam geldiginde temizlemiştim pek fazla toz yok içinde
ses sorunu sadece oyunlardayken oluyor
herhangi bir fan hızı ayarlama programı vs ile yapamammı işlemci max 60 65 derece görüyor oyunda
60-65 Derece gayet güzel bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı