İ7 3770 sistem yavaş açılma sorunu

wedge

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.

Arkadaşlar bilgisayarım hazır Casper masaüstü bilgisayarlardan. Sistemi mi yavaş yavaş güncelliyorum. Yeni Samsung Evo 850 SSD aldım. Performans artırıcı işlemleri yaptım. Rapid Mode'yi açmıştım fakat biraz araştırmadan sonra önermediklerini gördüm sizin bu konu da fikriniz nedir? Rapid mode kullanmamın bi sakıncası olur mu sizce? ( Rapid mode, RAM'den destek alarak hızlandırma işlemiymiş )

2. bir soru ve asıl sorunum : Bilgisayar açılırken ''CASPER'' yazısında yaklaşık 1.5 dakika kadar bekliyor. BIOS güncelleme ile çözülür deseler de daha önce yapmadığım için cesaret edemedim. Bi de internet ortamında sizlere danışmak istedim. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

- İşlemci : i7 3770
- Ekran Kartı : R9 380 Asus Strix
- RAM : 8GB
- 1 TB HDD ve 250 GB SSD ( Samsung EVO 850)

NOT : Sistem SSD'ye kuruldu.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ekranı geçtikten sonra windowsun açılışında ve performansında bir problem yoksa bios güncellemesi sorununuzu çözebilir. Ayrıca uefi windows 10 kurmanız sisteminizin hızlı açılması konusunda önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…