i7 3770 sistemde CS:GO performansı nasıl artırılır?

İşletim sistemi
Windows 11

ıvqrt4xx

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
i7 3770
Arkadaşlar CS:GO düşük FPS alıyorum. CFG, başlatma ayaları, her şeyi denedim ama gene işe yaramadı ve arada drop giriyor anlık. Nasıl yüksek FPS sağlarım? İşlemcim i7 3770. RAM 8 GB 1333MHz. Ekran kartı Radeon 8350.

Arkadaşlar CS:GO düşük FPS alıyorum. CFG, başlatma ayaları, her şeyi denedim ama gene işe yaramadı ve arada drop giriyor anlık. Nasıl yüksek FPS sağlarım? İşlemcim i7 3770. RAM 8 GB 1333MHz. Ekran kartı Radeon 8350.
FPS'inizi monitörünüzün Hz'inin 2 katına 1 ekleyerek sabitleyin.

FPS'inizi monitörünüzün Hz'inin 2 katına 1 ekleyerek sabitleyin.

60 Hz monitörüm.

Hocam o ekran kartı oyun için değil grafik kartı o HD8350 bende de vardı fakat oyun için değil değiştirmen lazim başka çaren yok.

AMD Radeon 6570HD kartım da var hangisi daha iyidir? Hocam.

Hayır önlemez. Bu sistemle dropsuz oynamak için FPS'i düşükte tutması lazım.

Hocam az FPS alıyorum zaten daha nasıl düşükte tutacağım ne yapmam lazım yüksek FPS lazım bana.

Herkese lazım o. Donanım yükseltmeden sihirli değnek değmesini beklemeyin bence. Güç modunu yüksek performansa alın, ayarları düşürün, başlangıç seçeneklerine -high gibi komutları yazın. Anlık drop giriyorsa işlemci ısınıyor olabilir, termal macunu yenileyin.

Hocam ekonomi belli donanım işi sıkıntı benim için eskiden 100 FPS kadar alırdım ama 6570 takılıyken ve 12 GB RAM oldugunda tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı