i7-3770 ve GT 730 Sistem Yükseltilmeli Mi?

İ7 6700K modelinin darboğaz yaptığı ekran kartı piyasada yok. Gelip RX 480 tak önerenler olmuş ama kartın GTX 1070 destekliyor, bunu demek çok daha mantıksızdır. RX 480 ile GTX 1070 aynı fiyat aralığında olmayan kartlardır. Hangi ekran kartını alıp almayacağı tamamen bütçe meselesi ile alakalı bir durumdur. Sırf yorum olsun diye yorum yapmayın.

6700K'dan bahsetmiyoruz birde GTX1070 bile destekliyor yani RX480'le sınırlandırmayın demiş.

Yorum olsun diye yorum yapmadım.Konumuza dönersek işlemcinin desteklediği en uç noktadaki kart yerine neden RX 480 i önerdin?

Ne uç noktası neden bahsediyorsun? Bu işlemciye istediği kartı takabilir, iş bütçede bitiyor, RX 480 öneririm ama konuda RX 480 alın diyen ben değilim, arkadaşın bütçesini bilmiyorum çünkü.

@TechnoBey Hayır yok, en güçlü kartları 2K ve 4K'da kullanırsan hiçbir şekilde darboğaz yaratmaz. Gidip 1080 Tİ modelini 1080P kullanacak değilsin herhalde.

RX 480 gibi bir kart tabikide önerilebilir bir kart,ancak bütçe bilmediğimiz için bu işlemciye her türlü ekran kartının takılabileceğini anlatmaya çalışıyorum.

Bütçen nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…