i7-3770 ve GT 730 Sistem Yükseltilmeli Mi?

İ7 6700K modelinin darboğaz yaptığı ekran kartı piyasada yok. Gelip RX 480 tak önerenler olmuş ama kartın GTX 1070 destekliyor, bunu demek çok daha mantıksızdır. RX 480 ile GTX 1070 aynı fiyat aralığında olmayan kartlardır. Hangi ekran kartını alıp almayacağı tamamen bütçe meselesi ile alakalı bir durumdur. Sırf yorum olsun diye yorum yapmayın.

İ7 6700K modelinin darboğaz yaptığı ekran kartı piyasada yok. Gelip RX 480 tak önerenler olmuş ama kartın GTX 1070 destekliyor, bunu demek çok daha mantıksızdır. RX 480 ile GTX 1070 aynı fiyat aralığında olmayan kartlardır. Hangi ekran kartını alıp almayacağı tamamen bütçe meselesi ile alakalı bir durumdur. Sırf yorum olsun diye yorum yapmayın.
6700K'dan bahsetmiyoruz birde GTX1070 bile destekliyor yani RX480'le sınırlandırmayın demiş.

Ne uç noktası neden bahsediyorsun? Bu işlemciye istediği kartı takabilir, iş bütçede bitiyor, RX 480 öneririm ama konuda RX 480 alın diyen ben değilim, arkadaşın bütçesini bilmiyorum çünkü.

@TechnoBey Hayır yok, en güçlü kartları 2K ve 4K'da kullanırsan hiçbir şekilde darboğaz yaratmaz. Gidip 1080 Tİ modelini 1080P kullanacak değilsin herhalde.

RX 480 gibi bir kart tabikide önerilebilir bir kart,ancak bütçe bilmediğimiz için bu işlemciye her türlü ekran kartının takılabileceğini anlatmaya çalışıyorum.

• i7-3770K İşlemci
  • Asus P8H61 R.20 Anakart
  • GT 730 Ekran Kartı
  • 16GB 1600MHz Bellek
  • 500GB 7200RPM HDD
  • 600W Güç Kaynağı
  • Vento Kasa
  • LG DVD-ROM
Sizce bunu satıp üstüne yeni bir bilgisayar mı alayım yoksa buna ekran kartı yükseltmesi mi yapmalıyım?

Bütçen nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı