i7 3770 ve GTX 1050 Ti sistem CoD Warzone için yeterli mi?

Sipahi

Hectopat
Elimdeki sistem;
ECS H61H2-MV anakart
8 GB RAM DDR3
1 TB HDD
NVIDIA GTX1050 Ti
500+80 PSU
i7 3770 işlemci

Bu elimdeki mevcut sistemdir. Lakin Warzone minimum yeterliliği karşılamasına rağmen oyun ayarlarından her şeyi Low ve normal seviyeye çekmeme rağmen oyunda aşırı derecede donma sorunu yaşıyorum. RAM'i yükseltsem bu sorun düzelir mi? Ve sistemime uygun RAM önerisi sunar mısınız?

RAM donma sorununu çözecektir. Eğer paran var ve anakartında yer var ise 4x2 Kingston RAM alabilirsin MHz dikkat etmelisin.

RAM'lerinin markasına bak aynısından bir tane daha al. Ama aynı marka ve model olmasına dikkat et.

Oyunu deneme fırsatım olmadı. Genel olarak 8GB RAM dönemi kapandı. Ben de bugün sistemimde bulunan RAM'in aynısından sipariş verdim. 12GB kadar RAM tüketimi olduğu söyleniyor. Bu problemi çözerseniz, sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Aslında genel olarak olmasa da günümüzün birkaç yeni nesil güncel oyununda bu yetersizliği hissettiğimiz doğru. Tahminimce 4/4 işlemci ve 8 GB RAM devrinin tamamiyle kapanması benzer zaman aralıklarına denk gelebilir bu gidişle.

Tek modül 8 GB bellek yerine 2x4 GB bellek çok daha yüksek performans sağlıyor. Eğer elindeki bellek tek modül ise aynı değerlere sahip bir bellek daha alarak sorunu çözersin. CPU-Z programından değerlerini ayrıntılı olarak görebilirsin.

Aynı marka ve model olmasına gerek yok değil mi ? Şu anki mevcut ram 8 gb 1600mhz, aynı değerlerde tek modül bir ram daha alsam uyum sorunu yaşamam değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…