i7 3770 ve GTX 1050 Ti sistem PUBG donma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fırat Gürsoy

Decapat
  • i7-3770
  • 8GB RAM HI-LEVEL 1333 MHz
  • Windows 10 64-bit PRO
  • GTX 1050 Ti
PUBG oynarken en düşük ayarlarda oynuyorum, 1920x1080 oynuyorum. Adama bazen cross koyuyorum crash veriyor, inince 15-20 saniye 30 FPS oynuyorum. Ayarları yükseltince adam görüyorum, görüyorum oyun yine donuyor.

Driverlar güncel, sorunun RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 8'in yanına bir 4 mü alsam yoksa yazılımsal olarak mı bir sorun var anlayamadım. LoL'de falan da aynı hata alıyorum, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle RAM'dan kaynaklı 1333 MHz düşük kalıyor. 1600 MHz'e yükseltmelisin, tavsiyem bu yönde. PUBG ağır RAM kullanan bir oyun ve MHz'in çok düşük kalıyor.

RAM olabilir. Ama tam teşhis koyamam. Güç kaynağı nedir?
400 Watt Ventoak.
Kesinlikle RAM'dan kaynaklı 1333 MHz düşük kalıyor. 1600 MHz'e yükseltmelisin, tavsiyem bu yönde. PUBG ağır RAM kullanan bir oyun ve MHz'in çok düşük kalıyor.
Ne alayım? RAM olarak DDR3 ya da ölü yatırım mı olur, DDR4 varken. Anakart desteklese alırım ama anakart bir tek DDR3'e destek veriyor.

Çıkan hatanın resmini atabilirsen iyi olur.Çünkü sistemin yeterli en düşükte en az 60-70 fps alması lazım.

Açıkcası RAM'den kaynaklandığını sanmıyorum. Kendim x3440 işlemci 8 GB DDR3 1333 MHz ile kullanıyorum. Custom ayarlarda hiç sorun yaşamıyorum. Drop falan yok. HDTune ile HDD'nizi test edin. Eski okuma yazma hızı düşük HDD'lerde droplara sebep oluyor. Driverlarınızı driver bulucu kullanmadan elle bulup kurun. BIOS update yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…