AMD F/P olarak piyasadaki en iyi işlemcilere sahip 3770 eski nesil bir işlemci ekran kartınıza zamanla darboğaz yapmaya başlayacaktır çünkü yeni nesil oyunlar yeni nesil işlemcilere göre üretiliyor SSD çok önemli / acil bir şey değil daha sonrada alabilirsin bana göre oyun içi alacağın FPS yükleme sürelerinden daha önemlidir şu an Intel'de 6600K'dan aşağısı kurtarmaz diğerleri çok eski çünkü AMD alın diyorum başka bir şey demiyorum bu arada tüm Ryzen işlemcile ocye müsait ve B450 M S2H gibi ucuz bir anakartla bile yapılabiliyor ayrıca bu anakart SSD'de destekliyor RAM frekans limiti de çok yüksek şu an 10400F alsanız bile 2666MHz RAM'dan yukarısını desteklemiyor B450M S2H'yi çok uzun süre kullanırsınız AMD Ryzen serisi harika almalısınız.
Biraz abartı olabilir ama yeni nesil oyunlar yeni kartlara göre üretiliyor bu aynen 1660S'in 1660 Ti'den daha iyi olması gibi son mesajımsa bir şeyler daha söyledim.
Biraz abartı olabilir ama yeni nesil oyunlar yeni kartlara göre üretiliyor bu aynen 1660S'in 1660 Ti'den daha iyi olması gibi son mesajımsa bir şeyler daha söyledim.