Al işte yeni bir tanesi daha. Şaka mısınız siz ya?Ekran kartı RX 570 alırsan eşekten inip uzay ge misine binmiş gibi olursun
Al işte yeni bir tanesi daha. Şaka mısınız siz ya?Ekran kartı RX 570 alırsan eşekten inip uzay ge misine binmiş gibi olursun
Al işte yeni bir tanesi daha. Şaka mısınız siz ya?
RX570 ile GTX970 birbirine çok yakın kartlar. Eşekten inip uzay gemisine binme ifadesi çok abartı oldu.Senin fikrin ne. Ne alalım mesela.
10100f varken 1600AF önermek... Şahane.Ayrıca diyorum ki o bekleyebilir ayrıca onun üzerine biraz daha ekleyip XFX alır.
RX570 ile GTX970 birbirine çok yakın kartlar. Eşekten inip uzay ge misine binme ifadesi çok abartı oldu.
10100F varken 1600 AF önermek...
Gereksiz bir yükseltme olur. 0'dan alacak olsa tamam ama şuan zaten 970'i var. Onu satacak da temiz mining yapılmamış rx570 bulacak da. OhooooBiraz abartı olabilir ama yeni nesil oyunlar yeni kartlara göre üretiliyor bu aynen 1660S'in 1660 Ti'den daha iyi olması gibi son mesajımsa bir şeyler daha söyledim.
Ayrıca diyorum ki o bekleyebilir ayrıca onun üzerine biraz daha ekleyip XFX alır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.