i7 3770 ve RX 580 sistem oyunlarda drop problemi

Selamun aleyküm arkadaşlar. PUBG ve diğer oyunlarda drop yiyorum durmadan adamla çatışırken aniden takılıyor. Sistemim i7 3770 16 GB 2000 MHz RAM RX 580 SSD yok. Monitörüm 22 inç 60 Hz monitör. Bilgisayarı formatlayınca yoktu bu sorun sonradan drop yemeye başladı. Isı değerleri sadece oyunum açıkken 60-70 arası seyrediyor. Ama oyundan istediğim akıcılığı bir türlü bulamıyorum. bir fikri olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 60 Hz monitör kullanıyorum FPS 60'ın üzerine çıktığında droplar yaşıyorum.
V-Sync zaten açık durumda.Ama yinede droplar oluyor.Akıcılık sağlanmıyor bir türlü.
V-Sync ile alakası olduğunu sanmıyorum ancak donanımsal olmadığını biliyoruz en azından.

Sürücüleriniz ve BIOS güncel mi?
Evet. Sürücüler ve bios güncel durumda.

Oyun içi MSI AfterBurner görüntülerini atabilir misiniz? Ayrıca AIDA64 ile sıcaklıları kontrol eder miiniz?
Msi after burnerin ne olduğunu bilmiyorum işin açığı akşam bakarım. Aida64 ile kontrol ettim.Yanlız dikkatimi çeken bi konu oldu.Termal macunu değiştim , kalitesiz bi macun kullandım. Ve sonrasında alakası varmı bilmiyorum ama performans kaybı oldu gibi. Ya da o zamana denk geldi.Ama sıcaklık değerlerinde bi değişim olmadı.Ben stok soğutucuyu değişecem yakın zamanda team freezer x94 alacam. Ama bu olaydan dolayı bütçe kısıtlı olduğu için ssd mi alsam soğutucu mu alsam kararsızım. Sorunum düzelmezse boşa almış olurum. O yüzden bi fikrinizi almak istedim işin açığı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı