i7 3770 vs i5 4670

İşlemcilerin soketleri aynı değil anakartına uygun olan işlemciyi almak zorundasın. Ha zaten işlemciye göre anakart da alacağım diyorsan i7 daha önde görünüyor.

Aralarındaki fark çok az gibi yine de diğer arkadaşlar da kıyaslasınlar. Epey'de ilanlar var. Satın almadan önce mağazaya ürün sıfır mı gibi sorular sorabilirsin.

Şu anki işlemcim i3 3220 ona göre alacağım ve sizce almaya değer mi?

Sanırım i7 3770 uyumlu olacak. Bildiğiniz güvenilir ilan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aradaki farkı hissedersiniz. 2. el, çalıştığını gördüğünüz bir ilandan alabilirsiniz. İşlemciler kolay kolay bozulan parçalar değildir. Staj yaptığım yerde eski kasaları kontrol ediyorum. 2000'lerden kalma sistemler bile halen çalışıyor. Ben de kendime i5-3570 bir sistem ayarladım onu kullanıyorum şu an. Windows 10 günlük kullanımı için halen iş görüyor. 3770 daha da iyi olacaktır.

Sadece i7-3770 alabilirsiniz.
Aralarındaki fark çok az gibi yine de diğer arkadaşlar da kıyaslasınlar. Epey'de ilanlar var. Satın almadan önce mağazaya ürün sıfır mı gibi sorular sorabilirsin.
Sıfır değildir büyük ihtimalle veya çok uzun süre beklemiş bir işlemcidir. İkinci elleri 1K burda 1.4K ama sonuçta bir şirketten aldığınız için güven unsuru var. Size kalmış.

Aradaki farkı hissedersiniz. 2. el, çalıştığını gördüğünüz bir ilandan alabilirsiniz. İşlemciler kolay kolay bozulan parçalar değildir. Staj yaptığım yerde eski kasaları kontrol ediyorum. 2000'lerden kalma sistemler bile halen çalışıyor. Ben de kendime i5-3570 bir sistem ayarladım onu kullanıyorum şu an. Windows 10 günlük kullanımı için halen iş görüyor. 3770 daha da iyi olacaktır.
Açıkçası ben valorant için değiştirmeyi düşünüyorum. İ3 3220 ile GT730 4Gb kullanıyorum. Şuanlık boşta 90 FPS oyunda çatışmadayken 40a kadar düşen bir fpse sahibim. Sizce almalı mıyım ve alırsam ortalama ne kadar FPS alırım?

@Lee Yubin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı