i7 3770K FPS düşme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

gokhanalicimen

Centipat
Daha fazla  
Bundan 1 ay öncesine kadar i5 3570 vardı darboğaz nedeniyle değiştirdim i7 3770K aldım LoL oynuyorum oyunun başlangıcında 200 FPS lanede 120 FPS'lere düşüyor 100'e düştüğü bile görüldü ayarların hepsi çok yüksekte.
RX580 ekran kartı.
1600MHz 8 GB RAM.
Yüksek performans da çalışıyor PC.
BIOS'daki Turbo Boost'da açık.
Napmam gerek.

Sıcaklık arttığı için düşüyor olabilir mi? Kademe kademe düşüyor yazmışsınız çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kademe kademe düşüyor ben 144'e sabitleyip oynuyorum artık sabitlemeyi de kaldırdım.
İslemci fanım themaltake contact slient fan.
Termal macunda Artics'in 2019EDITIon'u.

Hepsi güncel ekran kartı, BIOS güncel.
Lanede düşmesi normal evdeki iki PC'de de (oyuncu bilgisayarı ikisi de) yaşanıyor. Basede her şey çok yüksek 400 FPS alırken Lanede 150 alıyorum. Aynı şey diğer PC için de geçerli.

Lanede düşmesi normal evdeki iki PC'de de (oyuncu bilgisayarı ikisi de) yaşanıyor. Base de her şey çok yüksek 400 FPS alırken lanede 150 alıyorum. Aynı şey diğer PC için de geçerli.

Aynen benim de öyle base de FPS'den oynanmıyor takılıyor oyun lanede çok düşüyor özellikle şu mape yağmur yağıyor ya onda çok FPS'ler düşüyor sende de oluyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…