i7 3770K mı, yoksa i7 3930K mı?

Sizce hangisi?

• i7 3770K

Oy: 4 23,5%
  • i7 3930K

Oy: 13 76,5%

• Oy verenlerin toplamı
    17
Bende isterdim ama elimde DDR3 RAM var. Daha fazla şeyler koyarsam bütçemi çok fazla aşıcak.

Ben işlemciyi Turbo Mode'da kullancağım yani iyi bir soğutucuya ihtiyacım var. Soğutu öneriniz var mıdır? Sıvı soğutma olmuyacak.
2011 sokete uyumlu olarak eğer 250₺ bütçeniz varsa hepsiburada.com da MSI Core Frozr L modeli var. Bir düşünün derim.

2011 sokete uyumlu olarak eğer 250₺ bütçeniz varsa hepsiburada.com da MSI Core Frozr L modeli var. Bir düşünün derim.
Öncelikle teşekkür ederim. Ryzen konusuna gelicek olursak, abime danıştım, bütçenin 1500₺'yi geçmeyeceğini söyledi, bende ona 1 ay daha bekleyip elimizde daha fazla para geçeceğini söyledim. Eğer 1 ay beklersek Ryzen 5 1600 alabiliriz. Şu an her şey karışık, kararsızız.

Öncelikle teşekkür ederim. Ryzen konusuna gelicek olursak, abime danıştım, bütçenin 1500₺'yi geçmeyeceğini söyledi, bende ona 1 ay daha bekleyip elimizde daha fazla para geçeceğini söyledim. Eğer 1 ay beklersek Ryzen 5 1600 alabiliriz. Şu an her şey karışık, kararsızız.
O zaman kesinlikle 1 ay daha bekleyin. Ryzen işinizi çok iyi bir şekide görecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı