i7 3770k Sistem Güncelleme

Oyundaki alışkanlığa onem veriyorum cogunlukla iki kart ta fazlasıyla veriyor ama drop gene oluyor

Gtx 1060 gene de 5 10 fps daha fazla alıyor cogu oyuna gore tabi bazi oyunlarda rx onde ama buyuk fark gtx den bundan yana sıkıntı yok ama ileriye donuk endişelendiriyor Dx 12 de ne olur nvdia yani

Hocam bir sistemi her şey geride tutabilir. Dropların başlıca kaynakları genellikle RAM'ler ve HDD oluyor. Bu yüzden alabilmişken yüksek ve hızlı bir RAM ve SSD alın. GPU'lar fazla drop'ların kaynakları olmuyor. Zaten suçu işlemcinize de atamayız. Potansiyel olarak sisteminizde SSD olmaması ve RAM'lerin yavaş olması kalıyor.

Ram yükseltip ssd de ekleyeceğim zaten ondan drop yaşamam da ekran kartını bilmiyorum birde benim anakarta uymama soruni olabilirmis her halde formlar da baktim eu da paylasmislar var ama bilmiyorum calisir diye biliyorum recep bey de ayni seyi söylemişti kart seçimi yaparken de alamaya gidince o an karar vericem kafam hangisine eserse artik iki kartta sağlam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…