i7 3770k Sistem Güncelleme

100lira dediğiniz fark hocam Armor ile RX480'in 8GB'ının iyi bir modelidir. Armor kötü mü? Tabii ki hayır ama 1060'ların en iyisi de değil sonuçta. Sizin bilmeniz gereken şey 2 kartında denk olduğu, bir oyunda biri iyidir diğerinde başkası ama sonuç olarak kartlar birbirinin dengidir. Ayırt edici özellikler ise fiyatı ve görünüşü olur ve tabii ki yazılımı idi ama AMD'nin yazılımını düzelttiğine inanıyorum ben o yüzden orada neredeyse denk görüyorum. Siz bakın şeklini beğendiğinizi alın keşke şunu alsaydım demezsiniz merak etmeyin.
Gtx 1060 gene de 5 10 fps daha fazla alıyor cogu oyuna gore tabi bazi oyunlarda rx onde ama buyuk fark gtx den bundan yana sıkıntı yok ama ileriye donuk endişelendiriyor Dx 12 de ne olur nvdia yani

Hocam bir sistemi her şey geride tutabilir. Dropların başlıca kaynakları genellikle RAM'ler ve HDD oluyor. Bu yüzden alabilmişken yüksek ve hızlı bir RAM ve SSD alın. GPU'lar fazla drop'ların kaynakları olmuyor. Zaten suçu işlemcinize de atamayız. Potansiyel olarak sisteminizde SSD olmaması ve RAM'lerin yavaş olması kalıyor.

Ram yükseltip ssd de ekleyeceğim zaten ondan drop yaşamam da ekran kartını bilmiyorum birde benim anakarta uymama soruni olabilirmis her halde formlar da baktim eu da paylasmislar var ama bilmiyorum calisir diye biliyorum recep bey de ayni seyi söylemişti kart seçimi yaparken de alamaya gidince o an karar vericem kafam hangisine eserse artik iki kartta sağlam zaten

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı