i7 3770K Sistem Yükseltme

tentagon

Kilopat
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandan sonra sistemimi güncellemek istiyorum. Bazı parçalar artık çok eskidi.
Sistemim;
Anakart: Gigabyte GA-H77 D3H
İşlemci: i7-3770K
RAM: 8+8 GB DDR3
Ekran kartı: MSI GTX 1070
Kasa: Dark Viper 750W
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandan sonra sistemimi güncellemek istiyorum. Bazı parçalar artık çok eskidi.
Sistemim;
Anakart: Gigabyte GA-H77 D3H
İşlemci: i7-3770K
RAM: 8+8 GB DDR3
Ekran kartı: MSI GTX 1070
Kasa: Dark Viper 750W
Önerilerinizi bekliyorum.
Sisteminiz şuan çok iyi. SSD var mı bilmiyorum. Neyse yapılması gereken mesela anakart değiştirilebilir.3 nesil anakart SLİ destekli olabilir ? 2 adet GTX 1070 gayet iyi olur. RAM olarak da DDR3 yazmışsınız frekans hızını yazmamışsınız. 1800'lerde falansa gayet iyidir. Tabi SLI düşünürseniz power da almak zorunda kalırsınız. İşlemciniz zaten mermiye kafa atıyor. Yani yeterde artar.Bunlarla beraber şöyle güzel bir 2K monitör olsa başkada bir şey demiyorum.

Sisteminiz o kadar kötü sayılmaz. İşlemciniz hala güçlü ve ekran kartını rahat bir şekilde besleyecek güçte. Nasıl bir upgrade düşünüyorsunuz?
Öncelikle kasa çok küçük ekran kartı için takarken çok zorlanmıştım ayrıca kedim var ve kasa her yerden tüy alıyor içeri :) Kasa değiştirmeyi düşündüm. DDR3 eski kaldı artık sanırım fakat anakart DDR4 desteklemediği içinde değişmek zorunda kalabilir diye düşündüm.
Sisteminiz şuan çok iyi. Ssd varmı bilmiyorum. Neyse yapılması gereken mesela anakart değiştirilebilir.3 nesil anakart SLİ destekli olabilir ? 2 adet gtx 1070 gayet iyi olur.Ram olarak da ddr3 yazmışsınız frekans hızını yazmamışsınız. 1800lerde falansa gayet iyidir.Tabi sli düşünürseniz power da almak zorunda kalırsınız. İşlemciniz zaten mermiye kafa atıyor.Yani yeterde artar.Bunlarla beraber şöyle güzel bir 2k monitör olsa başkada birşey demiyorum.
250 GB SSD + 1TB'de HDD mevcut. DDR3 1600 maalesef baya eski zaten anakartta 2014'ten kalma.

Anakart isterse 2000'den kalsın. Şu an yeterde artar. RAM olarak da yeterde artar. Fakat bazı oyunlar baya RAM istiyor en azından RAM 20 GB yapın Just Cause 3 diye bir oyun var okuz gibi RAM istiyor. Yani RAM olabilir. Anakart ve 2nci bir 1070'i boş verelim masraf olmasın. 4 GB ya da 8 GB 1600 RAM alabilirsiniz. Ve kasa alın güzel bir kasa LED'li olabilir ışıklı falan görsel olarak sizin kafanızdaki sisteminize olan olumsuz düşüncelerden de uzak tutmuş oluruz. :) İnanın sisteminiz çok iyi sadece görsel olarak güzelleştirin kasanızı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı