i7 3770k ve Maximus V Extreme sistemi upgrade etme

Kubilay YAĞCI

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar... Kendime ait üst seviye sayılacak bir oyun pc im var..... Ekran kartı olarak 2 tane GTX 780 i SLI yapmıştım... Üçüncü bir GTX 780 alıp tri-way SLI yapmamın oyun performansında % kaç kadar artış olur ya da gözle görülür bir artış olur mu ? 2x8gb ram daha alıp ram i 32 gb a çıkaracam... Zaten ROG SWIFT PG278Q monitör alıp oyunları 2K çözünürlüğünde oynamayı düşünüyorum.. Cevap verirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

Pc deki diğer parçalar ;
Asus Maximus V Extreme
i7 3770k,... Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 2400MHz
Corsair AX1200
Asus 27" VG278HR
Corsair H100i
Corsair 128GB Force GS
WD 3.5" 2TB Caviar Black
Cooler Master Cosmos II
Creative Sound Blaster ZXR....

3. gtx 780 i almanın performansa ne kadar etkisi olur ?

Bir tane daha GTX 780 e para verme saçma olur. 32 gb RAM'i nerede kullanmayı düşünüyorsun ? Sistemin gayet iyi.
Bu sistemi 16 ay önce kurmuştum amacım sadece her oyunu ultra ayarlarda oynamak... Yeni oyunlar geliyor birde bunları ROG Swift ile 2K oynayabilemek var....

Performansa etkisi olsa bile, bu sizin için para israfından başka bir şey olmaz. Ben, alacağın üçüncü ekran kartının sana yeterli performansı vermeyeceğini ve işlemcinin de sorun yaratabileceğini belirteyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı