i7 3770k ve R9 270x Sistem tutarsız çalışıyor

Swat

Hectopat
Daha fazla  
Anakart : Asus Maxımus V Formula
İşlemci :İ7 3770K 3.5Ghz
Sıvı Soğutma: Cooler Master Seidon 120v
Ram: Corsair 8 Gb 1600 MHZ
Gpu: Amd R9 270x 2Gb 256bit DDR5
Toplam HDD: 3.5TB
SSD:128 GB
Power :500w

Sorun:Bazen açılılırken Ekran gelmiyor monitörde siyal yok diyor reset attıktan sonra düzeliyor
daha önce mavi ekran veriyordu AMD sürücüsünü değiştim düzeldi şimdide böyle bi sorun çıktı, ben power yetersiz kalıyor ondan böyle tutarsız diye düşünüyorum.... Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim .. :)))

Özelikle Recep abi sen den bi yorum bekliyorum. Teşşekürler İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU iki hattan 12V veriyor, birini ekran kartı için diğerini de diğer sistem parçaları için kullanıyorsan normalde sorun olmaması gerek çünkü ekran kartın max 143 W çekiyor.

Öncelikle ekran kartı, kablosu ve driverları üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

Bir de RAMleri çıkartıp tam oturduklarından emin olarak geri tak.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdi yapıcam ve sonucu yazarım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam sen bunu nerden aldıysan hemen gotur bu anakart veya ekran kartından eminim yanı maksat değiştrme süresi bitmesin

bios güncellemesi varsa öncelikle onu yapmanı tavsiye ederim. >Ekran kartını cıkarıp iyice yuvaya oturtturup tak ekran kartını tutan bir mandal varsa tamamen oturdugundan emin ol. Son olarak sorun ramle ilgili olabilir. uyumsuz ya da arızalı cıkma ihtimali var.

arakadaşlar ram testi de yaptım ekrantı gibi görünmeye başladı ben de emin olamadım AMD erkan kartı 2 kez bağlantı kesildi hatası verdi bende bilmedim ne yapıcam işlemci diyecem oda yeni değişti geldi :( ekran kartını deniyecem gibi onboard denesem çözüm alabilirmiyim acaba

AMD sürücüsünü değiştirdikten sonra nasıl bir sorun ortaya çıktı? Sadece ekrana görüntü gelmemesi mi?

ekran kartı sürücülerini sildim eski 14.12beta2 yi kurdum eski sistemde bu sürücü ile sorun vermiyordu

Arkadaşlar bu arada i7 3770k daki HD grafik kartını devre dışı bırakabilirmiyiz ...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı