i7 3770S ve DDR3 TPM 2.0 destekleyen anakart önerisi

Attığınız linkte sadece sağ tık menüsünden ve görüntüden şikayetçi insanlar var.

Technopat'ın Instagram sayfasında vardı. Son 4-5 ay içerisinde görmüştüm. İstersen ara bul.
Technopat Sosyal'de bir tane var o da aylar önce, belirttiğiniz şeyde de 4-5 ay önce dediniz, yani kaldırılan bir sorun. Üstelik böyle sorunlar Windows 10'da da olan sorunlar vardı en başta, çözüldü. Vista olayı gibi bırakılmadı. Üstelik bahsettiğiniz işlemci olayı hakkında da bir kaynak yok. Kendi araştırdıklarımda da bulamadım.

İşlemci sorunu olarak neyden bahsediyorsunuz? Görmeme vs. mi?

Performans ve klasör önizlemesi hakkında da yorum yapanlar var. Söylemek istediğim şey; sorun çıkarma potansiyeli olan bir sistem ve gerçekten yükseltmek için bir sebep yok. Ayrıca seneye Windows 12 çıkacak büyük ihtimalle ve Windows 11'in yalnızlığına terk edilmesi işten bile değil.
İşlemci sorunu olarak neyden bahsediyorsunuz? Görmeme vs. mi?
Sizinki gibi desteklenmeyen işlemcilerle alakalıydı sanırım.

Sizinki gibi desteklenmeyen işlemcilerle alakalıydı sanırım.
Bu bahsettiğiniz kaynak da birçok güncelleme gelmeden önce hocam, bir sürü güncelleme geldi. Klasör önizlemesi sorunu toplu güncelleme ile düzeltildi.

Bu bahsettiğiniz kaynak da birçok güncelleme gelmeden önce hocam, bir sürü güncelleme geldi. Klasör önizlemesi sorunu toplu güncelleme ile düzeltildi.
Bilader sen anlamıyor musun? Düzeltildiğini kendim de söyledim. Aşağıyı oku. Bu arada işlemcin hâlâ desteklenmiyor. Güncellemeyle bir şey düzelmemiş yani.
Söylemek istediğim şey; sorun çıkarma potansiyeli olan bir sistem ve gerçekten yükseltmek için bir sebep yok.

Bilader sen anlamıyor musun? Düzeltildiğini kendim de söyledim. Aşağıyı oku. Bu arada işlemcin hâlâ desteklenmiyor. Güncellemeyle bir şey düzelmemiş yani.
Hocam TPM 2.0 olmadığı için desteklenmiyor zaten, bu bir sorun bile değil. Üstelik benim de bahsettiğim şey, şuan gelen güncellemelerle kullanılabilir halde. İlk başta bahsettiğiniz gibi Vista vakası falan değil. Böyle sorunlar Windows 10'da vardı, n'oldu? Düzeltildi.

Bir şekilde kullanırsın ama desteklenmiyor eninde sonunda. Ayrıca W11, asla W10'un yakınından bile geçebilecek bir işletim sistemi olamayacak. Windows 12, geçer W10'u büyük ihtimalle ama W11, Vista ve W8 vari bir işletim sistemi oldu ve böyle kalacak. Dediğim gibi, DDR4 sistem almalısın en az. DDR4 sistem önerisi için konu açarsan yardımcı oluruz, etiketleyebilirsin. İyi sosyaller.

DDR4 artık eskiyor, DDR5 gerekecek, ama 2025e kadar elinizdeki sistem ile Windows 10 kullanın. O tarihte Windows 10 desteği sonlanacak. Stabil olarak bildiğim MSI Z77A-GD65 var, buna AliExpress üzerinden Çin malı TPM bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…