Ona o kadar para verilmesi taraftarı değilim. 1660S alabilirsin 2.5K civarı denk sayılır zaten saf performans olarak.3050 tam karşılar gibi ozaman?
Ona o kadar para verilmesi taraftarı değilim. 1660S alabilirsin 2.5K civarı denk sayılır zaten saf performans olarak.3050 tam karşılar gibi ozaman?
Ona o kadar para verilmesi taraftarı değilim. 1660S alabilirsin 2.5K civarı denk sayılır zaten saf performans olarak.
Bu kartlar sıfıra alınmaz dostum.Eki Görüntüle 2078821
msela şöyle saçma bir marka ucuza alsam bunu iş görürmü
marka olarakmı genel olarakmıBu kartlar sıfıra alınmaz dostum.
Genel olarak. Eski nesil çünki.marka olarakmı genel olarakmı
Genel olarak. Eski nesil çünki.
O fiyatlara 6600 alabilirsin pahalı. 1660S i 2.5K civarına face gruplarında falan araştırırsan alırsın. Şuan sarı sitede 3'e yükselmiş fiyatlar.
Birde teknoloji olarak baktığın zaman ve yeni nesil bir kart ele aldığın zaman 3050 çok mantıklı geliyor üstelik FPS testlerinde öne geçiyor 2. el olarak 6bine alıp bu sisteme taksam çok mantıklı olmazmı hocamO fiyatlara 6600 alabilirsin pahalı. 1660S i 2.5K civarına face gruplarında falan araştırırsan alırsın. Şuan sarı sitede 3'e yükselmiş fiyatlar.
3050 ye 6.5K fiyat çekende bu fiyata onu alanda camdan aşağı kendisini atmalı. O paraya 3060Tİ alırsın 3050 yi ikiye böler.Birde teknoloji olarak baktığın zaman ve yeni nesil bir kart ele aldığın zaman 3050 çok mantıklı geliyor üstelik FPS testlerinde öne geçiyor 2. el olarak 6bine alıp bu sisteme taksam çok mantıklı olmazmı hocam Eki Görüntüle 2078905
Burada adam i7 3820 işlemciyele RTX 3070 test ediyor darboğaz göremedim ben hocam3050 ye 6.5K fiyat çekende bu fiyata onu alanda camdan aşağı kendisini atmalı. O paraya 3060Tİ alırsın 3050 yi ikiye böler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.