i7 3930K işlemciye ekran kartı önerisi

Bütçe
4500
@Sasisever piyasa ölmüş o zaman.
Çoktan. Ki ben sarı siteyi baz almıyorum. Turuncu bir forum var oradaki arkadaşlar daha bilinçli kullanıcılar oluyor. Oraya bakıyorum.

3500'e elde bozulacak kart almak aptallık olur. Güncel ve daha performanslısı aynı fiyatken neden insan gider GTX 1080 alır?
1080 mi alsın dedim ? Siz mesajları okuyor musunuz ? Nvidia alacaksa bence 1080Ti alsın dedim. VRAM avantajından dolayı. Eğer AMD olursa RX 6600 dedim. Elde bozulacağını nereden biliyorsunuz ? Daha yeni kart demek sadece kağıt üzerinde daha sağlam kart demektir. Bilinçli ve temiz bir kullanıcıdan alınan kart sıkıntı çıkartmaz. Test yapılacak, kart incelenecek.
 
Çoktan. Ki ben sarı siteyi baz almıyorum. Turuncu bir forum var oradaki arkadaşlar daha bilinçli kullanıcılar oluyor. Oraya bakıyorum.

1080 mi alsın dedim? Siz mesajları okuyor musunuz? NVIDIA alacaksa bence 1080 Ti alsın dedim. VRAM avantajından dolayı. Eğer AMD olursa RX 6600 dedim. Elde bozulacağını nereden biliyorsunuz? Daha yeni kart demek sadece kağıt üzerinde daha sağlam kart demektir. Bilinçli ve temiz bir kullanıcıdan alınan kart sıkıntı çıkartmaz. Test yapılacak, kart incelenecek.

Her elektronik cihazın üzerindeki her bileşenin belirli bir üzerinden akım geçme ömrü var. Ne kadar eski kart o kadar riskli kart. 1080 Ti 1080 fark etmez. Bakım makım kurtarmaz. Araba değil mekanik değil bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı