i7 4700HQ ve GT750M Laptop ETS2 performans sorunu

Daha fazla  
Sistemimde GT750M, i7 4700HQ, 16GB RAM bulunmaktadır. Asus (laptop) tam kodu ASUS N550JV-CN240H. Benim birtakım sorularım var.

-ETS2 de aktif olarak 1 saat oynadıktan sonra 82 dereceye çıkıyor normal mi ? (yazda kışta böle)
-ETS2 de en iyi grafiği almak için ayarlarım ne olmalı?
-ETS2'de bir süre oynadıktan sonra yaklaşık 2 saat sonra bir problem oluşuyor oyunu oynuyorum ağır çekime alıyor sonra birden hızlı çekime alıyor nasıl düzeltirim? FPS 40-45 iken tahminimce işlemci yetmiyor. Arkaplanda uygulama açık olmuyor Steam hariç. Orijinal.

Sistemimde GT750M, i7 4700HQ, 16GB RAM bulunmaktadır. Asus (laptop) tam kodu ASUS N550JV-CN240H. Benim birtakım sorularım var.

-ETS2 de aktif olarak 1 saat oynadıktan sonra 82 dereceye çıkıyor normal mi ? (yazda kışta böle)
-ETS2 de en iyi grafiği almak için ayarlarım ne olmalı?
-ETS2'de bir süre oynadıktan sonra yaklaşık 2 saat sonra bir problem oluşuyor oyunu oynuyorum ağır çekime alıyor sonra birden hızlı çekime alıyor nasıl düzeltirim? FPS 40-45 iken tahminimce işlemci yetmiyor. Arkaplanda uygulama açık olmuyor Steam hariç. Orijinal.

Düzeltme en iyi grafik olucak ama fps ortalama 40-45 olması gerek yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Birde normal(64bit) modda mı ? directX(64bit) modunda mı yoksa OpenGL(64bit) modunda mı en fazla fps alırım. OpenGL olucağını zannetmiyorum.

Bayağı süre olmuş ama ben de aynı modeli kullanıyorum. Aynı değerler oluyor sanırım ASUS'un bir modeli var onu kullanıyorsun. Bendeki NV550 olması lazım öyle bir şeydi. Alüminyum olduğu için çok ısınıyor yapacak bir şey yok :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı