caga_89
Megapat
Oyuuna ilk girdiğimde, Death Match özellikle, ilk 40 saniye bir şey olmuyor. Sonrasında, hareketli anlarda artık neredeyse mouse dönmeyecek kadar FPS düşüyor 150'den 20-30 arasında ve görüntü takılıyor gibi oluyor.
Match Making'de ise ilk roudlarda FPS ciddi olarak etkiliyor, sürekli dalgalı.
İki durumda da yaklaşık 20 dk oyundan sonra FPS stabil hale geliyor yani oyun hiç kasmıyor. Bilgisayar ısınınca sanki daha iyi çalışıyor gibi.
MSI Afterburner ile inceledim, oyun donarken FPS düşüşü olurken GPU usage %2-7 arasında, CPU2 ve CPU4 %10 civarına düşüyor. Kasılıyor, sonra tekrar bunların değerleri fırlıyor.
Driverlarım güncel, her şeyi dedim, sistem temiz kurulum formatlı yeni.
i7 4700HQ 2.40 GHz, 16 GB RAM, GTX 750M ekran kartı var. Ayarlarım en düşükte. Bu FPS'i hak etmiyorum. Laptop eskidi, işlemcilerin ömrü mü bitti acaba
Match Making'de ise ilk roudlarda FPS ciddi olarak etkiliyor, sürekli dalgalı.
İki durumda da yaklaşık 20 dk oyundan sonra FPS stabil hale geliyor yani oyun hiç kasmıyor. Bilgisayar ısınınca sanki daha iyi çalışıyor gibi.
MSI Afterburner ile inceledim, oyun donarken FPS düşüşü olurken GPU usage %2-7 arasında, CPU2 ve CPU4 %10 civarına düşüyor. Kasılıyor, sonra tekrar bunların değerleri fırlıyor.
Driverlarım güncel, her şeyi dedim, sistem temiz kurulum formatlı yeni.
i7 4700HQ 2.40 GHz, 16 GB RAM, GTX 750M ekran kartı var. Ayarlarım en düşükte. Bu FPS'i hak etmiyorum. Laptop eskidi, işlemcilerin ömrü mü bitti acaba