i7 4700MQ ve GT 750M Sistem mac OS X Sürüm Önerisi

Umut Bektaş

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar, hangi Mac OS X 'sürümünü kullansam sistemim için daha uygun olur?
Zamanında MacBook Pro kullanıcısıydım sattım, yalnız tadı damağımda kaldı. Mümkün ise sistemim el verir ise temelli Hackintosh kullanmak istiyorum. Wireless kartım sanırım desteklemiyor. Biraz araştırma yaptım da geldim ama sizlerinde fikrini almak istiyorum, mümkün müdür temelli geçiş donanım bakımından?
Bu abimiz sanırım 1 yıldır kullanıyor, sistemi sıfırdan Hackintosh için mi kurdu bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş da güncellemeleri vs. direkt aldığını idda etmiş.
O da bir yıl geçirmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Monster W650SR modeli.

İşlemci: Intel i7-4700MQ @ 2,40 GHz x 8
Ekran Kartı Dahili: Intel HD Graphics 4600
Ekran Kartı Harici: Nvidia GeForce GT 750M
Wireless: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230 // Harici olarak elimde TP-LINK -- TL-WN727N Adaptör var
Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller
Chipset: Intel(R) 8 Series Chipset Family SATA AHCI Controller
RAM: 2 x 8GB
Bluetooth: Intel(R) Wireless Bluetooth(R)
Regedit bilgilerinde Anakart Monster W650SR olarak gözüküyor.

Tekrar teşekkürler.

Sierra kursan daha iyi olur. Wifi sorun yaşatacaktır.
Mac OS X uyumlu sanırsam harici Wifi adaptörleri ile o sorunu çözebilirim. Doğru mudur ?
Bu adreste olduğu gibi.

Bu adreste olan anlatım ile de kurabilirim sanırım.

Bir de temelli geçmeden önce Windows'un yanına kurmak istiyorum, aynı hardisk üzerine Linux kurulumu gibi veya vb olarak mümkün müdür ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı