i7 4702MQ sisteme GTX 1050 takmak

Anladım ama GTX 1050 veya 1050 ti en az %85 %90 performansını alırım dimi en son attığım 8 dolarlık pci e 1.0 x16 yükseltici ile yoksa EXP GDC Beast'mı almam lazım. Ben harici monitör kullanıyorum.
WIFI Kartınızın bağlandığı PCI sürümünü bilmem gerekiyor.

Peki birkaç mesaj önce attığım AliExpress Linkindeki pcie 1.0 x16 yükseltici işimi görür mü? O 8 GBps sunuyor galiba.
O anakartınızdaki PCI-E 2.0 (x4) soketine bağlanacağından, 4 GBPS hız alacaksınız. Dönüştürücünün PCI-E 1.0 (x16) olması, bilgisayarınızı etkilemiyor. Anakartınızın soketindeki destek ne kadarsa o kadar sunar. Örneğin, USB 2.0 Portunu, bir adaptör alarak USB 3.0'a dönüştüremezsiniz.

O anakartınızdaki PCI-E 2.0 (x4) soketine bağlanacağından, 4 GBPS hız alacaksınız. Dönüştürücünün PCI-E 1.0 (x16) olması, bilgisayarınızı etkilemiyor. Anakartınızın soketindeki destek ne kadarsa o kadar sunar. Örneğin, USB 2.0 Portunu, bir adaptör alarak USB 3.0'a dönüştüremezsiniz.
Hmm anladım çok teşekkür ederim peki bazı videolarda benim laptopun aynısına wifi soketinden takarak 1060 3 GB ile PUBG 70 fps civarı alan test videoları var acaba bunlar başka bi yöntemle mi yapmışlar yani başka bi yolu çaresi varmı bu işin çünkü videoların çoğunda en fazla %15 kayıp oluyor deniyor.

Hmm anladım çok teşekkür ederim peki bazı videolarda benim laptopun aynısına wifi soketinden takarak 1060 3 GB ile PUBG 70 fps civarı alan test videoları var acaba bunlar başka bi yöntemle mi yapmışlar yani başka bi yolu çaresi varmı bu işin çünkü videoların çoğunda en fazla %15 kayıp oluyor deniyor.
PCI-E 2.0 (x8) olabilir onların ki... Dürüst olmak gerekirse, karmaşık bir konu biraz.

PCI-E 2.0 (x8) olabilir onların ki... Dürüst olmak gerekirse, karmaşık bir konu biraz.
Aynen öyle benim kafam allak bullak oldu. Casper i7 3. Nesil işlemcili laptopa takılmış 1060 ve kasası benim Casper laptopun bir model altı yani daha eski onların benimkinden daha iyi bant genişliği olduğunu hiç sanmıyorum sonuçta bir model daha düşük.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı