i7 4710HQ sistemde mavi ekran

macenkk

Zeptopat
Daha fazla  
MiniDump dosyları ektedir.

Belli aralıklarla mavi ekran hatası alıyorum, sanki sistem zorlandığı zaman oluyor gibi,

Lenovo Y5070 8+8 =16 GB RAM var toplamda.
Özellikleri burada bulabilirsiniz
RAM hatası mı var emin olamadım,
Driver Booster ile güncelleme yaptım ilk kurulum sonrası bu sebep olmuş olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sürücü bulucu programı kullandığın için temiz kurulum yapmalısın, ben bu tarz programarı önermiyorum. Yinede dosyalarını inceledim. Wifi/BT sürücünü güncelle manuel olarak.
Ayrıca sisteme harici olarak takılı bir aygıt var mı? Varsa nedir? Ağ kartı sürücünü'de gücelle.
Hata almana bunlar sebep olmuş. Önce temiz kurulum yap ve sonra dediklerimi uygula.

Teşekkürler deneyip tekrar geri dönüş yapacağım.

Biraz iş yoğunluğum vardı, ancak yapabildim, temiz kurulum yaptım, ama son birkaç günde söyle bir hata almaya başladım.

Laptop uyku modundan tekrar açılmasında sıkıntı yok, ama tamamen kapattıp tekrar açmaya çalıştığımda bazen 5 dk bazen daha fazla sürede açılıyor bazen açılmıyor, tekrar kapatıp açıyorum.

Açılmamadan kastım Power tuşuna basınca sisteme güç geliyor ama ekran siyah olarak kalıyor, BIOS ekranına gireceğim yere bile gelmiyor,
BIOS'a girmek için 5 dakika kadar bekleyip tam açıldığı ana denk gelip delete tuşuna basmam gerekiyor.

Formattan sonra da bu sıkıntı devam ediyor.

8x2 =16 GB RAM var. İkisini çıkartıp tek tek taktım ama aynı sorun devam etti. Acaba 2 RAM aynı anda bozulmmuş olabilir mi?

Biraz iş yoğunluğum vardı, ancak yapabildim, temiz kurulum yaptım, ama son birkaç günde söyle bir hata almaya başladım.

Laptop uyku modundan tekrar açılmasında sıkıntı yok, ama tamamen kapattıp tekrar açmaya çalıştığımda bazen 5 dk bazen daha fazla sürede açılıyor bazen açılmıyor, tekrar kapatıp açıyorum.

Açılmamadan kastım Power tuşuna basınca sisteme güç geliyor ama ekran siyah olarak kalıyor, BIOS ekranına gireceğim yere bile gelmiyor,
BIOS'a girmek için 5 dakika kadar bekleyip tam açıldığı ana denk gelip delete tuşuna basmam gerekiyor.

Formattan sonra da bu sıkıntı devam ediyor.

8x2 =16 GB RAM var. İkisini çıkartıp tek tek taktım ama aynı sorun devam etti. Acaba 2 RAM aynı anda bozulmmuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…