B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Ekran kartı 850M İşlemci i74710HQ Valorant giriş ekranında takılı kalıyor ve açılmıyor. Oyuna dün girebiliyordum.
M memoshwastaken Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 Byrk dedi: Valorant giriş ekranında takılı kalıyor ve açılmıyor. Oyuna dün girebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hata falan veriyor mu? Artı 0 Eksi
Byrk dedi: Valorant giriş ekranında takılı kalıyor ve açılmıyor. Oyuna dün girebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hata falan veriyor mu?
KS KS B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 memoshwastaken dedi: Hata falan veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece giriş ekranı var. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
memoshwastaken dedi: Hata falan veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece giriş ekranı var.
M memoshwastaken Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 Byrk dedi: Hayır, sadece giriş ekranı var. Genişletmek için tıkla... Hocam yönetici olarak tekrar başlatır mısınız? Artı 0 Eksi
Byrk dedi: Hayır, sadece giriş ekranı var. Genişletmek için tıkla... Hocam yönetici olarak tekrar başlatır mısınız?
KS KS B Byrk Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 memoshwastaken dedi: Hocam yönetici olarak tekrar başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Girdim oyuna çok sağ olun. Maça girdiğimde oyundan attı tekrar girmeye çalıştığımda VAL 29 hatası verdi. Son düzenleme: 5 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
memoshwastaken dedi: Hocam yönetici olarak tekrar başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Girdim oyuna çok sağ olun. Maça girdiğimde oyundan attı tekrar girmeye çalıştığımda VAL 29 hatası verdi.