i7-4770 ile RX 580 darboğaz yapar mı?

egealp7

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 yıldan beri kullandığım bir bilgisayarım var.
Kullandığım işlemci i7-4770. ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum fakat sizce işlemci eski diye darboğaz yapabilir mi?
Genel kullanımda pek bir sorun yaşadığımı söyleyemem hala 3.37 GHz'de çalışıyor pek sorun yaşamıyorum fakat eski olması ne kadar sıkıntı yaratır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hayır bir sınır koymadım. Yani bir sorunu yok diye düşünüyorum o yüzden söyledim.
Bence hala iş var gibi :)

Geekbench'i de fena çıkmadı umarım dediğiniz gibidir.

Yaklaşık 10 yıldan beri kullandığım bir bilgisayarım var.
Kullandığım işlemci i7-4770. ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum fakat sizce işlemci eski diye darboğaz yapabilir mi?
Genel kullanımda pek bir sorun yaşadığımı söyleyemem hala 3.37 GHz'de çalışıyor pek sorun yaşamıyorum fakat eski olması ne kadar sıkıntı yaratır?
Bende 4790 kullanıyorum ve darboğaz hiç yok.

BIOS'tan Turbo Boost ayarını mı kapalı unuttunuz? Açtığınız zaman düzelir o.

6000 Liraya sıfır alma durumum var Rx580'i. Daha iyi bir model değil mi ?
RX 580'i sıfır almayın. O sıfır diye satılanlarda aslında temiz 2.el binevi, RX 6400'ü de almayın.
2.el 2000'e filan satılan ekran kartları neden "güya sıfır" olarak 6000TL'ye alasınız? Enayilik.

RX 580'i sıfır almayın. O sıfır diye satılanlarda aslında temiz 2.el binevi, RX 6400'ü de almayın.
2.el 2000'e filan satılan ekran kartları neden "güya sıfır" olarak 6000TL'ye alasınız? Enayilik.
Hocam valla güvenilir bir satıcıya benziyor yüz yüze görüştüm. Fiyatı da ucuz buldum baya ama kutusu dahi açılmamış dedi gösterdi de temiz görünüyor emin olmanın bir yolu yok mu ?

Hocam valla güvenilir bir satıcıya benziyor yüz yüze görüştüm. Fiyatı da ucuz buldum baya ama kutusu dahi açılmamış dedi gösterdi de temiz görünüyor emin olmanın bir yolu yok mu ?
Hocam yani sırf satıcı güvenilir diye 3 katı fiyat mı vereceksiniz?
O fiyata 2.el RTX 3060 filan oluyor, sıfır ise ARC A750. (İndirimde)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı