Çözüldü i7 4770 işlemci 4 çekirdek gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba iyi sosyaller hemen konuya gireyim sistemde biliyorsunuz işlemci 8 izlek ve Hyper-threading ile 8 çekirdek oluyor, ama bir sürü oyun testi yaptım ve MSI Afterburner bunu hala 4 çekirdek götüyor ayrıca işlemci internette izlediğim test videolarından çok daha fazla kullanılıyor.

Çözüm
Merhaba iyi sosyaller hemen konuya gireyim sistemde biliyorsunuz işlemci 8 izlek ve Hyper-threading ile 8 çekirdek oluyor, ama bir sürü oyun testi yaptım ve MSI Afterburner bunu hala 4 çekirdek götüyor ayrıca işlemci internette izlediğim test videolarından çok daha fazla kullanılıyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm MSI Afterburner'i sildim tekrar kurdum FPS düşmesi sorunu da işlemci en düşük frekansta kalmış sanırım düzelttim BIOS'tan teşekkür ederim çabalarınız için.
Merhaba iyi Sosyaller hemen konuya gireyim sistemde biliyorsunuz işlemci 8 izlek ve Hyper-threading ile 8 çekirdek oluyor, ama bir sürü oyun testi yaptım ve MSI Afterburner bunu hala 4 çekirdek götüyor ayrıca işlemci internette izlediğim test videolarından çok daha fazla kullanılıyor.

İşlemcinin özellikleri.
Çekirdek sayısı: 4
İş Parçacığı Sayısı: 8

1676039445303.png

Mantıksal işlemciler kısmında 8 yazıyorsa sıkıntı yoktur.

BIOS ayarlarından ht kapanmış olabilir. Ben bazın o.c denemelerinde R5 1600 işlemcimin Ht'sini kapatıyorum ve 6/6 kullanıyorum. BIOS'u kontrol edin.

BIOS ayarlarından ht kapanmış olabilir. Ben bazın o.c denemelerinde R5 1600 işlemcimin Ht'sini kapatıyorum ve 6/6 kullanıyorum. BIOS'u kontrol edin.

Hocam ettim hatta defaulta çekip tekrar açtım her progmamda 8 çekirdek gözüküyor Afterburner'de 4

Arkadaşlar sorunu çözdüm MSI Afterburner'i sildim tekrar kurdum FPS düşmesi sorunu da işlemci en düşük frekansta kalmış sanırım düzelttim BIOS'tan teşekkür ederim çabalarınız için.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı