i7 4770 RX 570 sistem açılış ekranında kalıyor

ZepHizard

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, dün arkadaşımın DDR3 bilgisayarına RAM ve SSD yükseltmesi yaptık ve her şey sorunsuz çalıştı ve algılandı fakat bugün arkadaşım bilgisayarının 3 seçenekli ekranda yani devam, sorun giderme ve kapatma seçeneklerinin olduğu ekranda kaldığını söyledi bir iki bir şey denedik fakat sorunu çözemedik. Sırasıyla neler denemeli, ne yapmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarda 2 SATA SSD vardı, bende 1 adet 960GB Kioxia SATA SSD taktım.
Bilgisayarda 1 adet 1600MHz Crucial DDR3 RAM vardı yanına 8 GB G.Skill Value 1600MHz taktık.

Genel PC özellikleri.

Casper Nirvana desktop 1.0 anakart.
i7 4770.
2 RAM slot.
RX 570 ekran kartı.

Selam dostlar, dün arkadaşımın DDR3 bilgisayarına RAM ve SSD yükseltmesi yaptık ve her şey sorunsuz çalıştı ve algılandı fakat bugün arkadaşım bilgisayarının 3 seçenekli ekranda yani Devam, Sorun giderme ve kapatma seçeneklerinin olduğu ekranda kaldığını söyledi bir iki bir şey denedik fakat sorunu çözemedik. Sırasıyla neler denemeli ne yapmalı yardımcı olursanız sevinirim.

Biilgisiyarda 2 SATA SSD vardı, bende 1 adet 960GB Kioxia SATA SSD taktım.
Bilgisayarda 1 adet 1600MHz Crucial DDR3 RAM vardı yanına 8 GB G.Skill Value 1600MHz taktık.

Genel PC özellikleri

Casper Nirvana desktop 1.0 anakart
i7 4775
2 RAM slot
RX 570 ekran kartı
Devam,a bastığımızda ise windows logosunda takılı kalıyor.

Selam dostlar, dün arkadaşımın DDR3 bilgisayarına RAM ve SSD yükseltmesi yaptık ve her şey sorunsuz çalıştı ve algılandı fakat bugün arkadaşım bilgisayarının 3 seçenekli ekranda yani devam, sorun giderme ve kapatma seçeneklerinin olduğu ekranda kaldığını söyledi bir iki bir şey denedik fakat sorunu çözemedik. Sırasıyla neler denemeli, ne yapmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarda 2 SATA SSD vardı, bende 1 adet 960GB Kioxia SATA SSD taktım.

Genel PC özellikleri.

Casper Nirvana desktop 1.0 anakart.
i7 4770.
2 RAM slot.
RX 570 ekran kartı.

Devam, a bastığımızda ise Windows logosunda takılı kalıyor.

Sistem olan SSD'den mi boot ediyorsunuz PC işletim sistemi kurulu olmayan diskten başlatmaya çalışıyor gibi geldi bana.

Hmm ama o zaman Windows açılış ekranın gelmemesi gerekmez mi boot ayarlarına hiç dokunmadım. Sadece SSD kablolarını takıp bilgisayar yönetiminden tanımlattım.

Boot menüden şansını bir dene derim boot menuyu açıp sectigin cihaz üstünden bir kerelik baslatiyorsun varsayilan ayarlara dokunmadan bende benzer bir sorun yasamistim depolama takinca SSD'nin yanına eskiydi sistem biraz tam mantığı bilmiyorum ama eski SSD üstünden baslatmaya çalışıp ama portta HDD üstünden baslatmaya çalışıyormuş gibi oluyordu sanırım bug gibi bir şey yani mantıklı aciklayamadim ama böyle bir şey olmuştu dene sadece olmazsa format atarsin en fazla sorun ortadan kalkar sistem çökmüş olabilir ondan yapıyor olabilir olmazsa eğer.

Boot menüden şansını bir dene derim boot menuyu açıp sectigin cihaz üstünden bir kerelik baslatiyorsun varsayilan ayarlara dokunmadan bende benzer bir sorun yasamistim depolama takinca SSD'nin yanına eskiydi sistem biraz tam mantığı bilmiyorum ama eski SSD üstünden baslatmaya çalışıp ama portta HDD üstünden baslatmaya çalışıyormuş gibi oluyordu sanırım bug gibi bir şey yani mantıklı aciklayamadim ama böyle bir şey olmuştu dene sadece olmazsa format atarsin en fazla sorun ortadan kalkar sistem çökmüş olabilir ondan yapıyor olabilir olmazsa eğer.
Teşekkürler deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı