i7 4770 Sistem

Benim bilgisayara verecek 4500-5000 lira param olsa idi, 2011 soket anakart ve i7 4930k alırdım. Diğerlerini sonra düşünürdüm. Kişisel fikrim.

Oyun için bile olsa, işlemcinin iyisinin gereksiz olduğunu şahsen düşünmüyorum. Şimdi gereksiz diye almaz. İleride "keşke" der içinden. Bu bile insana ne kadar kötü gelir. :)

Mesaj düzeltilmiştir.

Ben toplayacak olsam, 2 tane FX8350 sistem alırdım. Oraya girmeyeyim. Sadece almışken iyisi olsun, madem harcayabilecek para var. Oyun yönünden bakarsak dediklerin çok doğru. Buna katılıyorum.

Ultra takıntım yok şuan kasa ve soğutma hariç 3973 TL tutuyor. Doların şimdiki kuruna göre. 1000TL fazladan vermeye gerek şimdi üniversite öğrencisiyim. Yazında çalışacağım 1000tl birikmiş var. Daha sonra değiştiririm olmadı :) Hava akımı konusunda iyi ferah bi kasa bir de soğutma sistemi eklersem pc hazır oluyor :)

i5 4670k, msi z97 gaming, asus gtx780, vengeange 8gb 2x4 2133mhz, samsung 250gb ssd okuma 540mb/yazma520mb, hdd 1tb 7200rpm, AOC e2461fwh 23.6"

f/p olarak bunlar daha cazip geldi bana

Ramlerin CL değeri kaç ? CL değeri düşük olması lazım biliyorsun değil mi ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı