i7 4770 sisteme ekran kartı önerisi

Woogglee

Decapat
Selamlar, sistemime bir yükseltme yapıyorum şu an kullandığım sistem şu şekilde.

Intel i7 4770.

2X 4 GB 1600MHz RAM "DDR3" ( 8 GB )

MSI Radeon R7 370 2 GB "256 Bit"

- Kullandığım sisteme RAM ve ekran kartı yükseltmesi yapıyorum malumunuz kara cuma.

* 2X 8 GB 1600MHz RAM "DDR3" ( 16 GB )
* Ekran kartı modelinde ise iki adet modelin arasında kalıyorum bunlar da şu şekilde,

1-) RX 5500 XT 8 GB.
- Bu modelde marka kararı veremiyorum.
- 3 ayrı markada farklı modeller ve fiyatlar var, bunların arasında en uygunu "XFX" nasıl bir markadır alınmaya değer mi? Yoksa 300 TL fark için MSI'dan vazgeçmemeli miyim?

2-) RX 580 8 GB.
"Yine üç farklı markanın modelleri karşıma çıkıyor"

Gönlüm XFX'e gidiyor ama markayı hiç bilmiyorum, sizler hangi modeli ve hangi markayı bana tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam ekran kartı bütçeniz ve PSU nedir?

Yazdıkarınız çorba olmuş.
2 Bin ile 2.500 TL arası ekran kartı bütcem var hocam, aslında yazdıklarım çok basit 2 farklı model var 5500 XT ve RX580 bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ve tavsiye ettiğiniz modelin marka seçimi hangisi olmalı ? Simple and basic
2 Bin ile 2.500 TL arası ekran kartı bütcem var hocam, aslında yazdıklarım çok basit 2 farklı model var 5500 XT ve RX580 bunlardan hangisini tavsiye edersiniz ve tavsiye ettiğiniz modelin marka seçimi hangisi olmalı ? Simple and basic
Ayrıca kaçırmışım kusura bakmayın PSU 750

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı