i7 4770 ve GTX 750 Ti tabanlı sisteme PSU önerisi

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
Sistem:
Anakart= Asus h81m-c
İşlemci = i7 4770
Ekran kartı= GTX 750Ti
Bellek = 8 GB
Kasa = Mid ATX Hiper Harmony
PSU = 400 watt ( yanmış olma ihtimali var ) nasıl anlayabilirim ve bu PSU uygun mudur bu sisteme?

Son düzenleyen: Moderatör:
güç kaynağını yerinden çıkaramıyorumda kasanın tam içine sıkışstırmışlar galiba kasa ile beraber vidalarını çıkarttım ama çıkmıyor çerçevelerinden

Hocam sistem hiç fena değil. Bu sisteme bilinmedik marka güç kaynakları kullanmayın. 400W gayet yeter normalde. Fakat yinede iyi bir markadan almakta fayda var. Bütçe belirtin biz size en uygunu söyleyelim.

Kasanın diğer kapağını açıp PSU'yu çıkartabilirsin
408277

408281

PSU 2. resimdeki mavi ile işaretlediğim yerdedir %99.99.
PSU boyutları genel olarak standardır.
NOT: Kasanızın bu olduğunu baz alarak yazdım.
300 tl labilir yada 400 ama kasanın içine sığabilecek bir psu olursa iyi olur kasa mid atx
298,58TL şuan indirimli fiyatı: SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı
SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı

Son düzenleme:
İşlemci ekran kartından dahada güçlü ilerde ekran kartını değiştireceksen Coller masterin 500w 80 plus (yada bilindik bir marka) al yok değiştirmem diyosan 400w bile yeterli ama bilinen marka olsun.
Sistem:
Anakart= Asus h81m-c
İşlemci = i7 4770
Ekran kartı= GTX 750Ti
Bellek = 8 GB
Kasa = Mid ATX Hiper Harmony
PSU = 400 watt ( yanmış olma ihtimali var ) nasıl anlayabilirim ve bu PSU uygun mudur bu sisteme?

Kasanın diğer kapağını açıp PSU'yu çıkartabilirsin
Eki Görüntüle 408277
Eki Görüntüle 408281
PSU 2. resimdeki mavi ile işaretlediğim yerdedir %99.99.
PSU boyutları genel olarak standardır.
NOT: Kasanızın bu olduğunu baz alarak yazdım.

298,58TL şuan indirimli fiyatı: SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek Fiyatı
SilverStone Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı
evet kasam bu arkasını açmayı hiç düşünmemiştim yardımlarıız için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı