i7 4770 ve GTX 770 sisteme 8500 TL demek

Arkadaş internete PC parçalarını yazıp 0 fiyatlarıyla 8500 TL ediyor yazmış. Örneğin GTX 770'i yazmış Vatan PC'de 1800 TL yazıyor fiyatı ve stokta yok ürün. Kartın ikinci eli 500 TL ediyor. Buna rağmen işte 8500 TL diye kendini kandırıp insanların gözünü boyuyor.

Sormayın başka forumda vs. kavga ediyorum insanlarla resmen. Akıllarla dalga geçiliyor 2.el piyasası ölücü iğrenç tipler yüzünden 0 hareket. 2 sene kullanıyor atıyorum, 5000 e almış o zaman şimdi geliyo sıfırı 8-9 bin TL deyip 5bin TL istiyor yine yüzsüzler.

Buyrun benim laptopum: Vatan neye göre hesaplıyor bilmiyorum 2013te 3bin TL ye almıştım.

GE70 NOTEBOOK CORE İ7 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar

Sormayın başka forumda vs. kavga ediyorum insanlarla resmen. Akıllarla dalga geçiliyor 2.el piyasası ölücü iğrenç tipler yüzünden 0 hareket. 2 sene kullanıyor atıyorum, 5000 e almış o zaman şimdi geliyo sıfırı 8-9 bin TL deyip 5bin TL istiyor yine yüzsüzler.

Buyrun benim laptopum: Vatan neye göre hesaplıyor bilmiyorum 2013te 3bin TL ye almıştım.

GE70 NOTEBOOK CORE İ7 2.40 GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar
Stokta olmayan ürünlerin fiyatlarını şişiriyorlar. Zaten hiçbir yerde stokta olmadığı için alamıyoruz.

Vatan klasiği bunlar. İnsanlarda alırken x firmadan alırlar ama satacakları zaman vatan bilgisayar linki verilir.

Vatan'da yazan "Stoğa gelince haber ver" sözünü ben "Yolunacak kaz bulunca haber ver" diyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı