İ7 4770 ve GTX 770 tabanlı sistem ısınma sorunu

Win10

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden bosta islemcinin sicakliklari 30-40 derece seyrederdi simdi ise bosta 50 derece ile seyrediyor. Ekran karti bosta 40 bile görmezken simdi ise 48-50 dereceyi gördüm neler oluyor ?

Yükte Islemci 68 dereceyi gecmezken simdi ise 90-100 dereceleri görüyorum. Ekran karti eskiden sabit 79 dereceyken simdi ise 85-90 dereceye cikiyor.
Bu dereceleri gördügüm oyunlar: GTA V, CS:GO

Anti Virüs tarattim hic bir sey bulmadi.
Overclock felan yapmadim!

CPU :Intel i7 4770 CPU 3.4 GHZ (Turbo Boost 3.9)
GPU: Nvidia Geforce GTX 770
RAM: Kingston RAM 16 GB DDR3 1600 MHZ
HDD: 1 TB Seagetta + 250 GB SSD Samsung
PSU: 630 WATT Thermaltake Berlin +80 Plus Silver
MOTHERBOARD: Gigabyte GA-B85M-D3H rev 1.0
CPU COOLER: Intel Stock Fan
CASE: Cooler Master Silencio 650 Pure

Kasadan oldugunu düsünüyorum. Su anki kullandigim kasa güzel memnunum ama bazi kisiler iyi degil cok fazla tozlaniyor diyorlar bu dogru mudur ? bi bilginiz varmi ?

Stock fanin icini acabillirim ama korkuyorum bozacagim diye o yüzden su ana kadar hic girismedim herzaman tellerine üflüyorum ki tozlar ciksin. Ekran kartinin garanti yapistiricilari var adamlar özellikle vidalarin üstüne koymuslar onu delince yada cikartinca garanti gidebillir o yüzden asla ve asla temizlemem ekran kartimi. Bazen süpürgenin basini cikartip yapiyorum daha iyi oluyor tozlari cekiyor ama cok da iyi degil.

Hazir PC !

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı