i7 4770 Windows 11 kaldırır mı?

Batuyed

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu.
Meslek
Öğrenci
RAM
2x8gb =16gb 1600mhz
SSD veya HDD modeli
480gb kioxia exceria
Ekran kartı
Rx 480 4gb
Anakart
Lenovo sharkbay
İşlemci
intel i7-4770 3.4ghz
Merhaba, Windows 10'un temasından sıkıldığım için 11'e geçmek istiyorum.

Sistemim; RX480 4 GB, i7-4770 3.4GHz, 16 GB RAM, 480GB Kioxia SSD.
Şu an Windows 10 kullanıyorum sizce geçmeli miyim GTA V, Valorant falan oynuyorum performans falan çok düşer mi sistemim takılır mı? Windows 10'dan çok performans farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu an Windows 10 kullanıyorum sizce geçmeli miyim GTA V, Valorant falan oynuyorum performans falan çok düşer mi sistemim takılır mı? Windows 10'dan çok performans farkı olur mu?

Geçmeyin sıkıntılı bir sürüm.

Bilgisayarınız zaten desteklemiyordur diye düşünüyorum. Geçerseniz optimizasyon sorunları vs. çıkabilir, son güncellemelere kadar yeni nesil bilgisayarlarda bile sorunlar çıkaran bir işletim sistemiydi. İsterseniz geçin bir deneyin fakat sorunlar çıkarabilir.

Bilgisayarınız zaten desteklemiyordur diye düşünüyorum. Geçerseniz optimizasyon sorunları vs. çıkabilir, son güncellemelere kadar yeni nesil bilgisayarlarda bile sorunlar çıkaran bir işletim sistemiydi. İsterseniz geçin bir deneyin fakat sorunlar çıkarabilir.
geri kolayca yükseltmiş gibi düşebilir miyim

Yükselttikten 10 gün gibi bir süreye kadar Windows düşürme hakkını veriyordu. Ayarlardan sistem kısmından düşürebiliyorsunuz. Eğer süreyi geçerseniz temiz format atarsınız.

Benim işlemcim desteklemiyor bypass ile yükleyeceğim geri dönerken bypasstan dolayı dönebilir miyim? Oyunlarım vs kurulum gerektirir mi? RAR'dan kurduğum oyunlarım falan var.

Yükselttikten 10 gün gibi bir süreye kadar Windows düşürme hakkını veriyordu. Ayarlardan sistem kısmından düşürebiliyorsunuz. Eğer süreyi geçerseniz temiz format atarsınız.

İşlemcim Windows 11 desteklemediği için Valorant oynayamaz mıyım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı