I7 4770k sistem toplama

• Konuyu başlatan HA-TP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.728
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HA-TP

Megapat
Resmi büyük boy görmek için tıklayın.
Kq08YQ.png

Merhaba arkadaşlar, böyle bir sistem topladım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki sistem toplama konusunda acemiyim, ona göre yorumlar atmanızı bekliyorum..

Güzel sistem fakat ssd olması harddiskin daha hız ve performans katar benim fikrim bu.

Güzel sistem fakat ssd olması harddiskin daha hız ve performans katar benim fikrim bu.
Sistem çok iyi yalnız SSD eksik. Ek olarak işlemciyi 4670k ile değiştirirseniz bir miktar tasarruf etmiş olursunuz.
İkiniz de topladığım sistemi beğenmişsiniz, bu açıdan sevindim. SSD gelince bilerek almadım, çünkü para basamıyorum, ama elimde fazla para olunca ilk iş SSD olacak.. :)
Sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
albaywolf un dediği gibi işlemciyi 4670k alırsan biraz tasarruf yaparsın ve bence bu sistem SSD'siz olmaz :)
Ayrıca oyun oynamayı düşünüyorsan 6ms tepkimeli monitör seçmişsin. Oyunlarda rahatsız edebilir. Daha düşük ms olan monitör seçmelisin.

Hocam o fiyatlar da önere bileceğiniz ekran var mi ?

Birde microsoft klavye mouse setini de değiştir oyun için hiç ideal değiller.

Oyun oynayacaksanız işlemciyi biraz kısmanız iç bir sorun teşkil etmez. Ekran kartı 780 TI ile değiştirilebilir. Bu arada bu sistem toplama sihirbazını buraya atar mısınız :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı