Merhaba. PC genel özellikleri şu şekilde, nerede ise bütün oyunlarda drop yiyorum FPS konusunda. Mesela CS:GO'da normal şekilde 300 FPS alıyorum ama bir kullanıcı görünce 100 ile 140 arasında FPS alıyorum ateş ederken. Nvidia ayarları yapılı, CS:GO başlatma ayarları yapılı. Overlock yapsam bu sorunlardan kurtulma sansın var mı? MSI Gaming Booster programi da kullanıyorum Gaming modda oyunlara giriyorum. Bu arada soğutma olarak da sıvı soğutma kullanıyorum.
CSGO gibi artık düşük sayılabilecek oyunlarda ekran kartınız oyunu kale bile almıyor. O yüzden düşük fps sorunu yaşıyorsunuz. 4770K güçlü bir işlemci fakat ekran kartını bazı durumlarda taşıyamıyor olabilir. Bunu gidermek için CPU hizınızı 4.2 GHz seviyesine çekebilirseniz bir nebze durum düzelebilir.
Evet bu konuda haklisin şaşırıyorum böyle bir sistem nasıl drop yiyebilirim diye.
CPU hizini artirmak için pek bilgim yok bu konuda elinde bir kaynak veya nasil yapicağimi soyleme sansin varmi ?
Konuyu hortlatıyorum ama aynı konuyu arkadaşım şu an 1070Tİ ile yaşıyor (Aynı işlemci var), dsr ile 2k alsak bile bf 1 gibi oyunlarda vesaire 30-60 fps veriyor witcher 2 de 25-45 fps veriyor bir türlü çözemedik.
GPU bakmadim ama pek ondan olaçağini zannetmıyorum yani bu konuda tam olarak fikri olan yokmu
Tekrar canlandirmak istiyorum konuyu cozemedım tam olarak oyun ıcı cpu kullanımda sorun yok %40 50 arası bazen 60 cıkıyor pek sorun olcagını dusunmuyorum sıcaklıkta normal