Sorunu bir türlü çözemedim. İşletim sistemim Windows 10.
16 GB RAM
MSI GTX 1070 8 GB Gaming
i7 4770K
Karşımda bir kişi gördüğüm zaman ateş etmeye başladığımda direkt FPS 100-80'e kadar düşüyor. Normal zamanda 200-300 arası oluyor ama çok az. Sizce neden olabilir? Güç kaynağından böyle bir hata olabilir mi acaba? Biraz eski, 7-8 senelik olabilir, 700W bu arada.
Bunu nereden çıkardım derseniz parçalarımı gecen sene yeniledim bu sorunun aynısını yaşıyordum. Sadece ekran kartı ile güç kaynağını değiştirmedim. i5 3470 kullanıyordum, bundan önce darboğaz yapıyordur diye yeniledim. Anakart işlemci ve RAM'leri mı sorunu? Bir turlu çözemedim ve çift monitör kullanıyorum. Bu sebep olur mu? CPU sıcaklık kontrolü yaptım bir sorun göremedim. Oyun sırasında ekstra olarak Asus performance programı ile işlemci 4.2 kadar çıkarması oto ayarlı şekilde. Bir çözüm üretemedim, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Sorunun nereden kaynaklandığını bulup o parçayı değiştirmeyi düşünüyorum ve bu arada Nvidia ayarları performans ve gereksiz şeyleri kapadım FPS yemesin diye. CS:GO başlatma ayarları da yapılı şekilde, yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi Sosyal'ler.
Sadece CS'de mi bu sorunu yaşıyorsunuz? Başka oyunlarda herhangi bir FPS sorunu yaşıyor musunuz, yaşıyorsanız hangileri? BIOS ve donanım sürücüleriniz güncel mi?
Zaten çok oyun oynayan birisi değilim CS de daha çok yasıyorum Pubg az bir drop yiyorum ateş ettiğim zaman sadece.Evet bütün sürücülerim güncel her zaman kontrol ediyorum