çok teşekürler yardım içinHocam bana kalırsa i7-4770K işlemcinin en son eşleşmesi gereken ekran kartı dengi Nvidia tarafında 1080Ti.
RX600 sanırım Nvidia tarafında 2060 Super'e denk geliyor. Bir nevi darboğaz söz konusu olabilir.
teşekürler1080p de yüzde 40 a yakın darboğaz olur hocam. 2k ve üzeri biraz daha azalır.. Tercih sizin.
8+4 dual 8+8 yaparım olmazssaDarboğaz yapar ayrıca raminizi de Dual yapmanızı öneririm bu şekilde pek bir anlamı kalmıyor yüksek olmasının. Bütçeniz varsa onu da 2x8 yapın.
Hocam bana kalırsa i7-4770K işlemcinin en son eşleşmesi gereken ekran kartı dengi Nvidia tarafında 1080Ti.
RX6600 sanırım Nvidia tarafında 2060 Super'e denk geliyor. Bir nevi darboğaz söz konusu olabilir.
teşekürler@nexpugnable
Evet, saf güç olarak daha güçlü bir kart ancak 20 serisi daha güncel bir mimariye sahip, bunun yanında ray tracing ve tensor çekirdekleri de içeriyor.
10 serisine göre 4770K'nın 20 serisi bir kartı beslemesi daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.