D dark61123 Femtopat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #11 18401 dedi: Sıvı soğutmaya geç. https://www.hepsiburada.com/dark-aquaforce-w124-merkezi-argb-aydinlatmali-sivi-sogutma-sistemi-dkccw124-pm-HB00000N8MKY Genişletmek için tıkla... Hocam bende biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz
18401 dedi: Sıvı soğutmaya geç. https://www.hepsiburada.com/dark-aquaforce-w124-merkezi-argb-aydinlatmali-sivi-sogutma-sistemi-dkccw124-pm-HB00000N8MKY Genişletmek için tıkla... Hocam bende biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 18 Mart 2023 #12 dark61123 dedi: Hocam bende biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam attığım X125 veya hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. İşinizi görür. Sıvı soğutma alınmaz o işlemciye. 4.nesil bir işlemci.
dark61123 dedi: Hocam bende biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz Genişletmek için tıkla... Hocam attığım X125 veya hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. İşinizi görür. Sıvı soğutma alınmaz o işlemciye. 4.nesil bir işlemci.
D dark61123 Femtopat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #13 Shuichi Tatsuo dedi: Stok fan ise zaten ısınır, sürdüğünüz macun da kalitesiz ise normal bu değerler. En mantıklı çözüm iyi bir hava soğutmaya geçiş olacaktır. Ucuz olması açısından 2.el bir Hyper 212 hava soğutucu 400₺ gibi bir fiyata gayet iyi bir tercih olacaktır ama sıfır bir ürün istiyorum derseniz ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat bu arkadaşa 650₺ gibi bir para verebilirsiniz. Ben tercihimi Hyper 212'den yana kullanırdım. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-hyper-212-islemci-fani-1085100797/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-hyper-212-evo-1081894272/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-hyper-212-evo-sogutma-canavari-1056739214/detay Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam ProximusTwo dedi: Hocam attığım X125 veya hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. İşinizi görür. Sıvı soğutma alınmaz o işlemciye. 4.nesil bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vericem sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım
Shuichi Tatsuo dedi: Stok fan ise zaten ısınır, sürdüğünüz macun da kalitesiz ise normal bu değerler. En mantıklı çözüm iyi bir hava soğutmaya geçiş olacaktır. Ucuz olması açısından 2.el bir Hyper 212 hava soğutucu 400₺ gibi bir fiyata gayet iyi bir tercih olacaktır ama sıfır bir ürün istiyorum derseniz ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat bu arkadaşa 650₺ gibi bir para verebilirsiniz. Ben tercihimi Hyper 212'den yana kullanırdım. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-hyper-212-islemci-fani-1085100797/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-hyper-212-evo-1081894272/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-hyper-212-evo-sogutma-canavari-1056739214/detay Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam ProximusTwo dedi: Hocam attığım X125 veya hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. İşinizi görür. Sıvı soğutma alınmaz o işlemciye. 4.nesil bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vericem sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 18 Mart 2023 #14 dark61123 dedi: Çok teşekkürler hocam Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vericem sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Nasıl bir yardım? Ona göre birilerini yönlendirebilirim.
dark61123 dedi: Çok teşekkürler hocam Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vericem sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Nasıl bir yardım? Ona göre birilerini yönlendirebilirim.
D dark61123 Femtopat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #15 ProximusTwo dedi: Bir şey değil. Nasıl bir yardım? Ona göre birilerini yönlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... overclock en sağlıklı şekilde nasıl yapabilirim yönlendiren birisi olursa çok iyi olur Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz
ProximusTwo dedi: Bir şey değil. Nasıl bir yardım? Ona göre birilerini yönlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... overclock en sağlıklı şekilde nasıl yapabilirim yönlendiren birisi olursa çok iyi olur Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.324 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #16 dark61123 dedi: Hocam ben de biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Zaten gereksiz attığım ürün sisteminiz için en uygun ve en iyi soğutma performansı gösterebilecek ürünlerden biri. dark61123 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vereceğim sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım. Genişletmek için tıkla... Anakartta uyumlu ise soğutucuyu değiştirdiğiniz zaman bir konu açarsınız arkadaşlar yardımcı olur. dark61123 dedi: Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz.
dark61123 dedi: Hocam ben de biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Zaten gereksiz attığım ürün sisteminiz için en uygun ve en iyi soğutma performansı gösterebilecek ürünlerden biri. dark61123 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vereceğim sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım. Genişletmek için tıkla... Anakartta uyumlu ise soğutucuyu değiştirdiğiniz zaman bir konu açarsınız arkadaşlar yardımcı olur. dark61123 dedi: Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 18 Mart 2023 #17 dark61123 dedi: overclock en sağlıklı şekilde nasıl yapabilirim yönlendiren birisi olursa çok iyi olur Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli değil ondan önermedim. @Shuichi Tatsuo hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. Onun macunu kaliteli. Soğutucuyu değiştirince konu açın (overclock) yardımcı olacaklardır.
dark61123 dedi: overclock en sağlıklı şekilde nasıl yapabilirim yönlendiren birisi olursa çok iyi olur Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli değil ondan önermedim. @Shuichi Tatsuo hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. Onun macunu kaliteli. Soğutucuyu değiştirince konu açın (overclock) yardımcı olacaklardır.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 18 Mart 2023 #18 ProximusTwo dedi: O sıvı soğutmaya o kadar para verilmez. Ayrıca iyi bir kule tipi soğutma iş görür. Genişletmek için tıkla... Daha ucuzduda faiz haram diye tutturanlardan fiyatı uçtu.
ProximusTwo dedi: O sıvı soğutmaya o kadar para verilmez. Ayrıca iyi bir kule tipi soğutma iş görür. Genişletmek için tıkla... Daha ucuzduda faiz haram diye tutturanlardan fiyatı uçtu.
D dark61123 Femtopat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #19 Shuichi Tatsuo dedi: Zaten gereksiz attığım ürün sisteminiz için en uygun ve en iyi soğutma performansı gösterebilecek ürünlerden biri. Anakartta uyumlu ise soğutucuyu değiştirdiğiniz zaman bir konu açarsınız arkadaşlar yardımcı olur. Kalitesiz. Genişletmek için tıkla... ecs h61h2-m2 Anakartım budur hocam işlemciye overclock yapılabilir mi
Shuichi Tatsuo dedi: Zaten gereksiz attığım ürün sisteminiz için en uygun ve en iyi soğutma performansı gösterebilecek ürünlerden biri. Anakartta uyumlu ise soğutucuyu değiştirdiğiniz zaman bir konu açarsınız arkadaşlar yardımcı olur. Kalitesiz. Genişletmek için tıkla... ecs h61h2-m2 Anakartım budur hocam işlemciye overclock yapılabilir mi
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.324 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #20 dark61123 dedi: ECS H61H2-M2 Anakartım budur hocam işlemciye overclock yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Z serisi bir anakart gerekli.
dark61123 dedi: ECS H61H2-M2 Anakartım budur hocam işlemciye overclock yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Z serisi bir anakart gerekli.