Hocam bende biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz
Hocam bende biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz
Hocam attığım X125 veya hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. İşinizi görür.Hocam bende biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz
Çok teşekkürler hocamStok fan ise zaten ısınır, sürdüğünüz macun da kalitesiz ise normal bu değerler.
En mantıklı çözüm iyi bir hava soğutmaya geçiş olacaktır.
Ucuz olması açısından 2.el bir Hyper 212 hava soğutucu 400₺ gibi bir fiyata gayet iyi bir tercih olacaktır ama sıfır bir ürün istiyorum derseniz ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat bu arkadaşa 650₺ gibi bir para verebilirsiniz.
Ben tercihimi Hyper 212'den yana kullanırdım.
Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vericem sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazımHocam attığım X125 veya hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. İşinizi görür.
Sıvı soğutma alınmaz o işlemciye. 4.nesil bir işlemci.
Bir şey değil. Nasıl bir yardım? Ona göre birilerini yönlendirebilirim.Çok teşekkürler hocam
Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vericem sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım
overclock en sağlıklı şekilde nasıl yapabilirim yönlendiren birisi olursa çok iyi olurBir şey değil. Nasıl bir yardım? Ona göre birilerini yönlendirebilirim.
Hocam ben de biliyorum sıvı soğutmaya geçmeyi bütçe yok ki geçemiyoruz.
Tamamdır çok teşekkür ederim siparişi vereceğim sürecin devamında yazarım fakat overclockla ilgili de yardım almam lazım.
Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz.
Pek kaliteli değil ondan önermedim. @Shuichi Tatsuo hocamın attığı SE-214-XT'yi alın. Onun macunu kaliteli.overclock en sağlıklı şekilde nasıl yapabilirim yönlendiren birisi olursa çok iyi olur
Ve attığınız fanda ki macunu neden önermediniz
O sıvı soğutmaya o kadar para verilmez. Ayrıca iyi bir kule tipi soğutma iş görür.
ecs h61h2-m2Zaten gereksiz attığım ürün sisteminiz için en uygun ve en iyi soğutma performansı gösterebilecek ürünlerden biri.
Anakartta uyumlu ise soğutucuyu değiştirdiğiniz zaman bir konu açarsınız arkadaşlar yardımcı olur.
Kalitesiz.
ECS H61H2-M2
Anakartım budur hocam işlemciye overclock yapılabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.