i7-4790 Ekran kartı tercihi

rokolix

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • İ7-4790
  • Z97-hd3 anakart
  • 8gb ram
  • 650 watt psu
  • 1tb hdd
  • Zalman z11 plus kasa

Bu sistemimde saphire hd 7850 2gb 256 bit o.c editation ekran kartını kullanıyorum. Daha iyi bir performans icin gtx 770 yada saphire r9 290 tri-x e gecmeyi dusunuyorum. Ama aklimda bazı sorular var. Nvidianın yazĺım potansiyali daha iyi oldugundan aklım gtx 770 e kayıyor.R9 290 tri-x de ise kasaya sıgar mı ve 650 watt psu yeter mi kaygım var.1000 tl yi gecmicem ortalama 800-900 tl limitim. Asagı yukarı oynayabilir. Yorumlarınızı ve önerileriniz bekliyorum. Tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yerinde olsaydım, gerekirse bir süre daha bekler para biriktirir almışken uzun ömürlü güzel bir ekran kartı alır ve adını GTX 970 koyardım. ;) Asus GTX 970 yada Msı GTX 970 alırdım. 1350 TL gibi bir şey olması lazım. Yok bekleyemem para biriktiremem diyorsan, Asus GTX 770 al derim. Nvidia'dan şaşma. :) Hayırlı olsun.

Tesekkurler gtx 970 e bakiyodum suan belki birazcik daha bekleyip alırım. Yorumlarınız icin tesekkurler tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı