i7 4790 - GT 710 sistemin CS 2 performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 10

Deniz_isamiope

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12.0 GB
Ekran kartı
NVİDİA GT 710
Anakart
H81M-P33 (MS-7817)
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz, 3
Arkadaşlar benim sistemim:
Windows 10 64 Bit
Ekran kartı: GeForce GT 710 (shader model 5 destekliyor)
Anakart: MSI H81M-P33 DDR3.
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i7 4790 CPU @ 3.60GHz, 3601 MHz, 4 çekirdek, 8 mantıksal işlemci.
RAM: 12 GB (markasını unuttum)
SSD yok HDD kullanıyorum.
DirectX: 12.

Bu sistemle CS2 girdiğim zaman kasıyor, kaç FPS nereden açılır bilmediğim için kaç FPS veriyor bilmiyorum ama kastığı için 30-20 FPS alıyorumdur. Ben normalde GeForce NOW uzerinden oynardım CS2 ama GeForce NOW'da da boyle ping sorunları olunca ben de Steam üzerinden indirdim. İndirmeden önce sistem gereksimlerine de baktım, bir de ben çok anlamadığım için kaldırıyor mu kaldırmıyor mu bilmiyorum, o yüzden buraya danışayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

640x480 Low ayarlarda 100 FPS falan görmüş.

Açması bile mucize. Sadece CS2 oynuyorsan GeForce NOW'a vereceğin parayla 2.el daha iyi bir ekran kartı alıp iyi FPS alabilirsin. İşlemcin ve RAM'ın yeterli.

Açması bile mucize. Sadece CS2 oynuyorsan GeForce NOW'a vereceğin parayla 2.el daha iyi bir ekran kartı alıp iyi FPS alabilirsin. İşlemcin ve RAM'ın yeterli.

Katılıyorum, elimde kötü bir laptop var onu satıp yazında 1 ay çalışıp 2. el RX 6800 XT r 5 5600 F/P bir sistem dizeceğim 2K da da götürür fakat ben zaten o kadar önemsemiyorum 1K grafiklerde yeter 1K da bayağı bir sene götürür beni.

Peki önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…