i7 4790 + GT 730 sistem upgrade

FranKK

Kilopat
Daha fazla  
2013 senesinde Casper marka kasa almıştım, kasanın içinde:
250W güç kaynağı
12 GB RAM
i7 4790 işlemci
GT 730 ekran kartı var.
Bu ekran kartıyla haliyle düzgün oyun oynanmıyor bende ekran kartını değiştirmek istiyorum. i7 işlemci, 12 GB RAM de fena değil bu yüzden toplu kasa olayına girip gereksiz masraf yapmak istemiyorum.
Ancak eski işlemci, RAM, anakart unsuru gibi bir olay yaşar mıyım? Mesela 500W PSU ve 1060 ekran kartı alsam bu Casper kasaya taksam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 Super 500w PSU alabilirsin

Kasanın boyutuna göre değişir. Hazır kasalar genelde küçük oluyor. Büyük soğutmalı ekran kartları sığmayabilir. Kasa iyi olmadığı için ısınma sorunu olabilir.

Kasanın boyutuna göre değişir. Hazır kasalar genelde küçük oluyor. Büyük soğutmalı ekran kartları sığmayabilir. Kasa iyi olmadığı için ısınma sorunu olabilir.

GT 1030 ekran kartı alsam direk kasaya taksam, bu sistemde çalışır mı sizce? Şuan kasada bulunan ekran kartı GALAX GT 730 sitesinde minimum 300w gerekli diyor, aynı şey gt 1030 içinde yazıyor.

Hocam 4. nesil bir i7 ye GTX 1060 aşağısı ağır hakaret olur yapma lütfen. 1060 veya 1660 ve +550W +80 PLUS bir PSU ile o sistemi uyum içinde yıllarca kullanabilirsin.

Aynen o şekilde olabilir. Veya uygun bulabilirse RX 580 güzel gider birsürü seçeneği var yani Userbench üzerinden gidip gerçek kullanıcı sonuçlarına bakarak Lighting 220 FPS MRender 160 FPS Gravity 220 FPS ve altı değerlerde alacağı tüm ekran kartlarında darboğaz yaşamadan kullanacaktır. Bunun ilerisini önermiyorum.

O işlemciye GT 1030 filan ayıp gibi bir şey olur. RX 570 veya RX 580 alınabilir. Nvidia tarafında GTX 1650S kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…