4790 çift kanal bellek ile çok rahat 1070 Ti modelini tam besliyor. 1060 modeli söz konusu değil.
Bu arada ekran kartı 6gb mı?16gb ram ve SSD var.
4790 çift kanal bellek ile çok rahat 1070 Ti modelini tam besliyor. 1060 modeli söz konusu değil.
Bu arada ekran kartı 6 GB mı?
Hocam bence o kadarını yapamaz.
Ama hocam 8 yıl önceki işlemci yani bilemiyorum.i7 4790 modeli i3 10100F ile neredeyse aynı performansı sergiliyor. YouTube testlerinden bakabilirsin 4790 modeline RTX 2060 takan oynayan bile var.
Ama hocam 8 yıl önceki işlemci yani bilemiyorum.
Witcher 3'te darboğazın d'si bile olmaz. Listedekilerin çoğuğu oynadım en ufak bir darboğaz yaşamadım. 4790 1070'i bile besleyecek güçte bir işlemci.Warzone, Black Ops, FH5, The Crew 2, bf 2042, Battlefield V, Red Read Redemption 2, Assassin's Creed Origins ve Odyssey, Far Cry 5, Crysis 3, Star Wars Battlefront II, The Witcher 3: Wild Hunt gibi oyunlar.
Ama 16gb ve SSD varsa işler değişir.
Hayır yani ama 8gb ram veya 6gb ram ise bence değil yani listedikelerin hepsinde fazla darboğaz yaşanır demiyorum ki biraz da olsa yaşanabilecek oyunlar var grafikleri iyi olduğundan dolayı.Witcher 3'te darboğazın d'si bile olmaz. Listedekilerin çoğuğu oynadım en ufak bir darboğaz yaşamadım. 4790 1070'i bile besleyecek güçte bir işlemci.
Hocam 1060 mı kullandınız siz?Witcher 3'te darboğazın d'si bile olmaz. Listedekilerin çoğuğu oynadım en ufak bir darboğaz yaşamadım. 4790 1070'i bile besleyecek güçte bir işlemci.
Hocam evet işlemcinin bir düşük modelini kullandım.Hocam 1060 mı kullandınız siz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.