i7-4790 nasıl macOS kurulur?

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Selam arkadaşlar, ben aşağıda belirteceğim sisteme macOS kurmak istiyorum ama kurabileceğim en güncel sürümü bilemediğim için bir konu açmak istedim. Sistemim:
  • NVIDIA GTX 970 4 GB.
  • i7-4790 3.60 GHz.
  • 12 GB DDR3 RAM.
  • SanDisk SSD Plus 240GB SSD.
  • Qualcomm atheros AR9485 Wi-Fi adaptörü (USB adaptörüm de mevcut.)
Bu sisteme EFI dosyası ve BIOS ayarı falan gerekiyorsa bilgilendirirseniz çok iyi olur.

@e.n.e.s @Kleyn hocalarım yardımcı olucaktır.

AR9485 Big Sur üstü için sıkıntılı, onun dışında macOS'de hangi işleri yapacaksınız?
Hocam öyle ayrıca şu işi yapayım yok bende. Deneme olsun beğenirsem ilerde Apple markasından cihaz alabilirim o yüzden. Birde bende Magbox markasının USB Wi-Fi adaptörü var bir fark yaratır mı?

Karttaki çip modelini öğrenmek lazım. Ben ne iş yapacağınızı ekran kartınız yüzünden sormuştum, güncel sürüm istiyorsanız ekran kartını kullanmak için yama yapmak gerekecek. O şekilde de bazı hatalar ortaya çıkıyor, yine de güncel sürüm isterseniz müsait zamanda EFI paylaşırım. Onunla denersiniz.

Yani Big Sur sürümünü öneriyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse Big Sur sürümü için özel bir EFI dosyası gerekir mi?

Yani her sistem için farklı konfigürasyonlar gerekecektir, ek olarak ekran kartınız için yama girdileri de eklenmesi lazım.

Yani her sistem için farklı konfigürasyonlar gerekecektir, ek olarak ekran kartınız için yama girdileri de eklenmesi lazım.
Çok teşekkür ederim. Müsait olduğunuz zaman Monterey sürümünü mümkünse EFI dosyası ve yama için gerekli bileşenleri öğrenmek isterim.

Aşağıdaki EFI ile macOS'i kurun, kurduktan sonra aşağıdan GUI App olanını indirin ve programı açın. Sonrasında Install Root Patch'e basın ve yamayı uygulayın. Sistemi yeniden başlatıp yama uygulanmış mı kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…