Hayır kalitesiz marka değiller. Diğer attıklarımdan daha kalitesiz modeller. Hatta Akasa'nın o modelini ben de öneriyorum ama attıklarımdan daha kalitesiz. Cümlemi tekrar okuyun, anlayacaksınız. Olayı model belirliyor.
Paranın tamamını harcamak yerine F/P 75 Hz monitör ve 600W Bronz PSU ne kadar tutuyorsa öyle alıp artan bütçeni farklı ihtiyaçlar için kullanabilirsin. 2000 TL bu sistemin eksiklerini tamamlamak için çok fazla bir bütçe bence.
@CJack60 yok artık. Yanlış görmüyorum değil mi? Bu fiyat... Hemen düzenleme yapayım listede.
Oynadığı oyunlar rekabetçi ağırlıklı ve F/P bir 144 Hz model alınırsa daha iyi olur.
@Cemocan58 durun! Uygun fiyatlı kombinasyonda PSU hemen üstte attığım Seasonic ile değişecek. Aynı fiyata daha kaliteli ve verimli bir model almış olacaksınız. Şaka gibi fiyat gerçekten.
@CJack60 yok artık. Yanlış görmüyorum değil mi? Bu fiyat... Hemen düzenleme yapayım listede.
Oynadığı oyunlar rekabetçi ağırlıklı ve F/P bir 144 Hz model alınırsa daha iyi olur.
@Cemocan58 durun! Uygun fiyatlı kombinasyonda PSU hemen üstte attığım Seasonic ile değişecek. Aynı fiyata daha kaliteli ve verimli bir model almış olacaksınız. Şaka gibi fiyat gerçekten.