Konunun başındaki 580 yerine 1070 ekran kartı, 75 Hz yerine 144 Hz monitör ile baştaki beklentilerinin çok üstüne çıkmış olacaksın. Diğerleri netleştiyse monitör için ne kadar bütçe ayırabilirsin? Ona göre bir şeyler önerelim.
@HdAuSrAaN Monitör ve soğutucu için 1600 TL bütce zorlayabilirim.Konunun başındaki 580 yerine 1070 ekran kartı, 75 Hz yerine 144 Hz monitör ile baştaki beklentilerinin çok üstüne çıkmış olacaksın. Diğerleri netleştiyse monitör için ne kadar bütçe ayırabilirsin? Ona göre bir şeyler önerelim.
Monitör olarak @Oreki 'nin önermiş olduğu uygun geldi bana. Acer 23.6" ED242QRAbidpx 1920x1080 4ms 144Hz HDMI / DVI / DP Full HD Freesync Curved MonitörO bütçeye F/P soğutucu olarak Verkho5L, 144 Hz monitör olarak bütçe arttırabilirsen AOC G2460PF arttıramazsan AOC G2460FQ alabilirsin.
Teşekkür ediyorum yardımın için. Ö.m yolu ile ulaşamadım size sormam gereken bir kac sorum daha olucak nasıl iletisim kurabiliriz.Evet o da olabilir. Yalnız üstte önerdiğim AOC G2460PF bundan çok daha iyi monitördür.
Öneri değilde 1070 burda ilanlarda gördüm 2. El 1700 TL alınabilirmi veya 2.el almak ne kadar doğru.Buradan yazabilirsin. Öneri istiyorsan başka konu açar oradan etiketlersin.
Aynen yurt dışı bi ürün. Burda bilindik bir üye şuan ismi aklıma gelmedi. İlan altına etiketlesem görüş bildirebilirmisin.1700 TL çok iyi fiyat kart muhtemelen yurt dışı üründür. Satıcısıyla anlaşabilir, sağlamlığından emin olursan alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.